Foto – Bonappetit.lv

Vistas īpašā mērce – eskabeče 0

Par eskabeče tiek dēvēta īpaša mērce, vai marināde – kurā tiek gatavots produkts. Pavārgāmatās ir atrodamas gan zivju eskabeče, gan dārzeņu. Šodien piedāvājam vēl vienu eskabeče pagatavošanas versiju. Šoreiz gatavosim vistu. Lai labi garšo!

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
SVF: Krievijas ekonomika augs straujāk par visām pasaules attīstītajām ekonomikām
Lasīt citas ziņas

Burkānus notīrīt un sagriezt pabiezās ripiņās. Sīpolus notīrīt un sagriezt gredzenos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un burkānus. Pievieno vistas gaļu un apcept arī to. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārliet ar 1 gl ūdens, pievienot smaržīgos piparus, lauru lapas un sautēt uz nelielas uguns apm. 30 min. Pievienot etiķi, ļaut uzvārīties, izslēgt uguni un atdzesēt.

Vistu ar visu katla saturu novietot ledusskapī uz 12 st.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz aukstu kā uzkodu ar svaigi maizi.

Recepti piedāvā “Prisma” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.