Vistu akniņas, ceptas ar āboliem 0

Vistu aknas ļoti labi sader ar āboliem, tikai vēlams izmantot skābus vai saldenskābus ābolus. Piedevās var izmantot rīsus vai kartupeļus.

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 g vistu aknas, 400 g ābolu, 2 vidēji sīpoli, augu eļļa, sāls.

Pagatavošana.

Sīpolus sagriež pusriņķos. Aknas sagriež nelielos gabaliņos. Ābolus nomizo, izņem serdi un sarīvē uz vidējas rīves.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā augu eļļā apcep sīpolus, pievieno aknas un cep 5 minūtes.

Pievieno ābolus, nedaudz uzkaisa sāli un visu cep 10 minūtes.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.