Zaļie salāti ar kraukšķīgu bekonu un mandarīniem 0

Sastāvdaļas. Salātu maisījums (rukola, frisē, radičio u. c.),mandarīni, balzametiķis, olīveļļa, bekons.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins 124
Lasīt citas ziņas

 Bekonu griež plānās šķēlēs un cep, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Mandarīnus nomizo, sadala daiviņās un atbrīvo no plēvītēm. Uz šķīvja kārto zaļos salātus, pārlej ar balzametiķa un olīveļļas mērci. Uz salātiem liek cepto bekonu un mandarīnu daiviņas.

 

Gatavoja atpūtas kompleksa “Turbas” šefpavāre Agnese Ventiniece.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.