Foto – gotovimdoma.ru

Zemenes šokolādē. Mmm… tikai mēli nenorij! 0

Sastāvdaļas vienai porcijai
8 zemenes
100 g tumšās šokolādes
100 g baltās šokolādes
1 ēdamkarote kokosriekstu pārsliņu
1 ēdamkarote smalcinātu lazdu riekstu

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 71
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Uz šķīvja liek pergamenta lapu.
Šokolādi izkausē karstā ūdens peldē. Nomazgā zemenes, nosusina un liek izkausētajā šokolādē. Pēc minūtes to var apviļāt kokosriekstu pārsliņās un riekstos. Zemenes izliek uz šķīvja un liek ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm. Pēc tā zemenes var mērkt baltajā šokolādē. Un tad atkal liek ledusskapī.
Recepti var variēt, piemēram, kokosriekstu pārsliņu un riekstu vietā liekot kukurūzas pārslās.
Recepte no gotovimdoma.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.