Foto no gastronom.ru

Vēsā zemeņu un kokosa kūka 0

Traukā blenderēšanai liek zemenes, 2 ēdamkarotes cukura un laima sulu un blenderē, līdz izveidojas vienmērīga masa. Masu vienmērīgi ieklāj silikona cepamajā formā (var izmantot arī parastu cepamo formu, ieklājot tajā pārtikas plēvi).

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Kāpēc gurķus tin plēvē? Atbilde tevi pārsteigs
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 55
Lasīt citas ziņas

Lielā traukā sakuļ saldo krējumu. Kad tas sāk palielināties apjomā, nelielā strūklā pielej kokosriekstu pienu un turpina kult. Citā traukā sakuļ olu baltumus ar cukuru, līdz veidojas stingras putas.

Uzmanīgi pārliek sakultos olu baltumus pie putukrējuma un samaisa. Uzklāj masu uz zemeņu biezeņa, pārklāj ar pārtikas plēvi un liek saldētavā uz vismaz astoņām stundām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izņem formu no saldētavas un atstāj uz piecām minūtēm.

Tad uzmanīgi apgāž kūku otrādi uz deserta šķīvja.

Rotā ar ogām.
Avots: gastronom.ru