Foto: Anda Krauze

Ziedkāpostu sacepums ar tomātiem 0

Sastāvdaļas
• 800 g ziedkāpostu
• 200 g tomātu
• 200 ml piena
• 150 g labi kūstoša siera
• 3 olas
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Veselam
Neviens to pat nenojauta – pasaulē populāros kosmētikas produktos vēzi izraisošas ķīmiskas vielas 800 reižu pārsniedz normu 33
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ziedkāpostu sadala rozetēs un vāra sālsūdenī, līdz tās mīkstas. Sieru sarīvē skaidiņās. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 °C. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pievieno pienu un pusi rīvētā siera. Ziedkāpostus liek karstumizturīgā stikla cepamtraukā, virsū kārto ripiņās sagrieztus tomātus, uzlej piena, olu un siera maisījumu un cep 180–200 °C 40–45 minūtes.

Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.