Foto: SHUTTERSTOCK

Zivju zupa ar karoti degvīna 0

Sastāvdaļas

• laša, foreles, mencas vai citas treknākas zivs astes daļa ar mīkstumu un galva

Reklāma
Reklāma

• 2 palieli burkāni

• 5 kartupeļi

• 1 sīpols

• 1 ēdamkarote sviesta

• 1 ēdamkarote degvīna

• garšaugi (dilles, loki, pētersīļi)

• pipari

• sāls

Pagatavošana

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Lasīt citas ziņas

Zivij notīra zvīņas, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni un vāra. Tiklīdz buljons uzvārījies, noputo un pievieno garšaugus. Kad zivs gatava, nokāš buljonu un liek atkal vārīties, pievienojot sāli, piparus, burkānus un kartupeļus.

Kamēr zupa vārās, noloba zivs gaļu un sagriež nelielos gabaliņos. Kad dārzeņi mīksti, buljonam pievieno zivs gabaliņus, iemaisa sviestu un pielej degvīnu. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalki sakapātiem zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.