Foto – Anda Krauze

Gardi! Vijas Beinertes īpaši gaisīgais deserts 0

Sakuļu stingrās putās 5 laimīgo vistu olu baltumus ar 5 tējkarotēm pūdercukura un tējkaroti ābolu etiķa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes riskē novecot vientulībā
Lūdz palīdzību Jāņa meklēšanā: “Jāķemmē krasti līdz pat jūrai, jo HES bija palaidis turbīnas, straume nereāla – apgāza laivu…”
Bijušais CIP vadītājs: ASV apzināti deva Ukrainai ieročus, lai tā “asiņotu”, nevis uzvarētu 130
Lasīt citas ziņas

Ziežu uz cepamā papīra, karsēju 90℃, līdz plāksnes kļūst sausas.

Katliņā izkarsēju nomizotu un iztīrītu ābolu šķēles.

CITI ŠOBRĪD LASA

Puslitrā uzvārīta saldā krējuma iemaisu 5 olu dzeltenumus, kas sakulti ar 5 ēdamkarotēm cukura un šķipsnu vanilīna, atdzesēju.

Mērcei sakuļu 250 g dzērveņu ar ēdamkaroti cukura.

Kārtoju uz šķīvja, dekorēju ar ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.