Foto – Fotolia

6. Es nebaidos uzdot jebkādus jautājumus. Tāpat esmu gatava uz tiem atbildēt arī pati. Jaunībā mēs baidāmies noskaidrot nesaprotamo, jo baidāmies aizbaidīt, satraukt vai ievainot vīrieti. Bet tieši neskaidrība arī vēlāk rada brūces mums pašām. Es vairs negribu tikt ievainota, tāpēc jautāju. 3

7. Es negludinu vīrieša kreklus. Man nepatīk gludināt. Man arī savas blūzes izgludināt nenākas viegli. Es vairs nedaru vīrieša labā neko tādu, kas man pašai nepatīk. Ja viņš mani mīl – izgludinās savu kreklu pats.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem pieciem gadiem, tevī slēpjas potenciāls kļūt par ģēniju
“Latvijā ir akūta odu krīze” – kamēr cilvēki šausminās par odu “mākoņiem”, tikmēr entomologs uzsver, ka nekas pārdabisks nenotiek
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 13
Lasīt citas ziņas

8. Es nejaucu seksu ar mīlestību. Sekss var būt saistīts ar mīlestību, bet var arī nebūt. Mīlestība man nozīmē, ka viņš pats izgludinās savu kreklu, paklusēs ar mani no rīta, jo no rīta man nepatīk runāt, atcerēsies, kā sauc manu kaķi un cik karotītes cukura es lieku kafijā, maijā atnesīs tikko grieztu pavasara puķu pušķi, atnāks un bez liekām runām salabos tekošo krānu. Ja tā visa nav, bet ir tikai sekss – nu, tad mēs vienkārši kniebjamies.

9. Neesmu greizsirdīga uz vīrieša draugiem vai darbu. Vai arī uz bērniem no iepriekšējām attiecībām. Ja vīrietis mani mīl, viņš man atradīs laiku. Iekļaus mani savā blīvajā sapulču, braucienu, futbola skatīšanās ar draugiem vai makšķerēšanas ar dēlu. Tāpēc ka arī mans dzīves ritms ir blīvs un piesātināts. Ja mēs abi atrodam laiku viens otram – tātad mums ir attiecības. Ja laiku attiecībām atrodu tikai es, bet vīrietis pastāvīgi ir aizņemts, tātad attiecībām man nāksies pameklēt kādu citu.

CITI ŠOBRĪD LASA

10. Necenšos izskatīties labāk vīrieša dēļ. Tieši otrādi, iepazīstoties varu būt pat sliktāka, rupjāka, ciniskāka, tiešāka. Nekautrējos stāstīt par savām problēmām un grūtībām. Tas, kuram tas vajadzīgs, vienalga ieskatīsies dziļāk un tālāk. Tas, kuram nav, ies tālāk.
Man ir gandrīz 42 gadi. Un es esmu bambuss. Taisns, stingrs, lokans, vienkāršs. Mani grūti salauzt, izlocīt vai salauzt. Esmu norūdījusies. Bet es joprojām gribu mīlēt. Vienkārši neesmu tā dēļ upurēties. Mīlestība ir radīšana, nevis upuri un sagrāve.

Autore: Ar Ka, blogs http://www.tayni-mirozdaniya.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.