Publicitātes foto.

Itāļu ‘Landini’ saņem prēmiju par traktoru inovācijām 0

Traktoru Landini REX 4 vadības sistēma Advanced Driving System saņēmusi prēmiju par tehniskām inovācijām izstādē “Eima 2018”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
“Vibrēja durvis un logi…” Iedzīvotāji ziņo, ka vietām Latvijā novērojuši kaut ko līdzīgu zemestrīcei
Lasīt citas ziņas

Specializētajiem traktoriem no operatora puses nepieciešama lielāka piepūle, jo viņam jāspēj vadīt gan pašu transporta līdzekli, gan darba rīkus. Tādējādi sistēma Advanced Driving System radīta, lai palielinātu operatora komfortu, vienkāršojot vadību, tā ļauj operatoram koncentrēties darbam.

Landini REX 4
ir izmantoti risinājumi, kas tiek lietoti arī automobiļos. Piemēram, uz stūri liktās piepūles atkarība no kustības ātruma, sistēma, kas atgriež riteņus centrālajā stāvoklī pēc pagrieziena, u. c. Traktoros īstenota vadības iespēja no viena termināļa; traktors var būt pieslēgts satelītnavigācijas sistēmai, mākoņservisiem utt.

Argo Tractors grupas (pieder zīmoli Landini, McCormick un Valpadana) mārketinga direktors Antonio Salvaterra uzsvēris, ka apbalvojums apstiprinājis kompānijas pētniecisko virzienu pareizību, kas vērsti uz operatora komforta uzlabošanu, drošību un produktivitāti.

CITI ŠOBRĪD LASA


Sagatavots pēc āŗzemju preses materiāliem
Vairāk lasiet žurnālā Agro Tops

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.