Publicitātes foto

Vācu kompānija ‘Claas’ paaugstinājusi savācējprešu efektivitāti 0

Vācu kompānija Claas paaugstinājusi savācējprešu Rollant efektivitāti, modernizētajam modelim pilnveidojot presēšanas mehānismu. Tāpat pastiprinātas šasijas, izmainīta zāles masas padeves sistēma, vienkāršāks kļuvis mašīnas tehniskās apkopes process.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Savācējprese Rollant 540 veido rituļus ar diametru 1,25 m un platumu 1,22 m. Presējošajā kamerā uzstādīti 16 veltņi, kas izgatavoti no tērauda loksnēm 4 mm biezumā. To robainā virsma nodrošina optimālu rituļu griešanos masas paaugstināta mitruma apstākļos.

Mehāniskais pievads un spēka pārnesums uz presējošajiem veltņiem notiek caur papildus pastiprinātām 50 mm diametra šķērsasīm, kas atiet no piedziņas vārpstas. Katru no tām nepieciešamības gadījumā var individuāli nomainīt. Korpusa aizmugures paceļamo durvju rāmji uzstādīti horizontāli sānos, kas arī palielina presēšanas spēku. T

CITI ŠOBRĪD LASA

urklāt jaunā kameras konstrukcija samazina spiedienu uz aizmugures durvīm un to nesošajiem rāmjiem. Lai nodrošinātu augstu presēšanas blīvumu, korpusa konstrukcija aprēķināta līdz 180 bar lielam spiedienam.

Presējošo veltņu piedziņa notiek tikai no mašīnas kreisās puses. Katram savācējam ir tiešais pievads, kas nozīmē vienmērīgu uz presēšanas kameru pārnesamā spēka sadali ar minimālu jaudas vajadzību.

Ekspluatējot Rollant 540, kā ietinamo materiālu pēc izvēles var izmantot gan sietu, gan plēvi. Lai izmainītu aptīšanas paņēmienu, nav nepieciešami nekādi instrumenti – jāizmaina vien sānu balstu stāvoklis.
 

Sagatavots pēc āŗzemju preses materiāliem
Vairāk lasiet žurnālā Agro Tops

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.