Ekrānuzņēmums no Youtube.com

VIDEO. Slavenāko rokgrupu dziesmas Valmierā izpildīs “Concord Orchestra” 0

Šoziem ziemā savu jauno programmu ar nosaukumu “Simfoniskie roka hiti. Tumsas pavēlnieks” Latvijas iedzīvotājiem demonstrēs pasaulē pirmais dejojošais simfoniskais orķestris “Concord Orchestra”, informē koncertaģentūra “Bravo Events”.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Lasīt citas ziņas

Krāšņa gaismu šova pavadībā mūziķi izpildīs leģendāras rokmūzikas kompozīcijas, sākot ar “Scorpions” un “The Beatles”, beidzot ar “Rammstein” un “AC/DC” repertuāru.

Šonedēļ sākusies “Concord Orchestra” lielā koncerttūre, gatavojoties kurai, orķestris prezentē jauno videoklipu “Tumsas pavēlnieks”.

CITI ŠOBRĪD LASA

Diriģents Fabio Pirola (Itālija) atveido tumšo spēku karaļa lomu, bet orķestra mūziķi kļūst par viņa uzticīgajiem bruņiniekiem. Episkā Labā un Ļaunā cīņas ekranizācija ir sava veida jaunā koncertšova priekšstāsts.

Pasaulē pirmā dejojošā orķestra lielā koncerttūre norisināsies vairāk nekā simt pilsētās sešās valstīs un noslēgsies ar lielkoncertiem Sanktpēterburgā, Maskavā un Berlīnē.

Šova ietvaros mūziķi izpildīs leģendāro roka hitu simfoniskās versijas. Rokmūzikas eksplozīvā enerģija savienojumā ar neatkārtojamo simfoniskā orķestra instrumentu skanējumu ļauj skatītājiem izbaudīt neticamas emocijas un īstu draivu.

Īpašu atmosfēru rada uz lielā ekrāna demonstrēti video efekti ar unikālām slavenu rokgrupu fotogrāfijām. Koncertā izskanēs Metallica, Linkin Park, Rammstein, Scorpions, Survivor, The Beatles, Led Zeppelin, Nirvana, Aerosmith, Depeche Mode, Europe, Steve Vai, Queen, Status Quo, Bon Jovi, Muse, Maroon 5 un AC/DC nemirstīgo hitu aranžējumi.

Latvijas skatītāji varēs apmeklēt “Concord Orchestra” priekšnesumus 19.decembrī Valmieras Kultūras centrā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.