Labas lietas priekam un iedvesmai iesaka Signe Mengote 0

Izvēlies savas kaujas – reizēm miers ir svarīgāks nekā savas taisnības pierādīšana. /autors nezināms/

Reklāma
Reklāma

Sarīkojums

Gādā dāvanas ar prieku!

Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 3
Lasīt citas ziņas

Tieši pirms Ziemassvētkiem, 21. un 22. decembrī, Ķīpsalas izstāžu centrā norisināsies Lielais Ziemassvētku gadatirgus, kur būs iespēja iegādāties dāvanas, rotājumus, gardumus no vairāk nekā 250 tirgotājiem, kuri būs tur ieradušies kā no Latvijas, tā kaimiņvalstīm. Ieeja bez maksas.

Jaunums

Uz restorānu…visu diennakti

CITI ŠOBRĪD LASA

Rīgas centrā durvis vēris jauns restorāns, kas apmeklētājiem ir pieejams visu diennakti. Jaunais restorāns ar nosaukumu “Voodoo Restaurant” atrodas Elizabetes ielā 55. Ņemot vērā, ka ieeja tajā ir no “Olympic Voodoo Casino”, ieeja tikai no 18 gadu vecuma.

Grāmata

Pārgalvīgs plāns brīvdienām

Līzbetei ir 38 gadi, mājiņa pie jūras un darbs skolā, taču viņa ir viena. Tas, protams, ir labāk, nekā būt nelaimīgās attiecībās, taču ne tā, kā Līzbetei gribētos. Tuvojoties Ziemassvētkiem, skolas direktore paziņo, ka sporta stundas Līzbetes vietā turpmāk vadīs bijušais slēpošanas čempions, tādēļ viņa nolemj rīkoties un ķeras pie pārgalvīga plāna īstenošanas…

Marijas Ērnestamas humorpilnais un aizkustinošais romāns būs ideāla brīvdienu lasāmviela. Meistarīgi savērptais vēstījums rosinās aizdomāties par draudzību, vientulību, maziem baltiem meliem un neprātīgām lietām, ko esam gatavi darīt, lai iegūtu kāroto. Izdevniecība “Latvijas Mediji”.

Pasaulē

Atgriezties Vīnē

Vīne ir viena no manām mīļākajām pilsētām – neatkārtojamā arhitektūra, kura kopā sien klasisko ar moderno, mazītiņas, mājīgas kafejnīcas ar gardu kafiju un kūkām, pasaulslavenā opera, un prombraucot vienmēr ir sajūta, ka gribas atgriezties. Ziemassvētkos Vīne pārvēršas par īstu pasaku valstību – tur atrodami vieni no populārākajiem Ziemassvētku tirdziņiem Eiropā. Ja runājam par svētku sajūtu, to tur noķert izdosies pat tiem, kuriem Ziemassvētku prieku nozadzis dāvanu pirkšanas drudzis.

Notikums

Lai izkūp vecās bēdas!

Ievērojot īstenas latvju saulgriežu tradīcijas, kā jau katru gadu, arī šogad Vecrīgā Rātslaukumā notiks bluķa vilkšana un sadedzināšana, sadziedāšanās, dancošana un rotaļās iešana. Pasākums norisināsies 21. decembra vakarā plkst. 18.

Filma

“Zvaigžņu kari” turpinās

Sarosās visi “Zvaigžņu karu” fani – jauna filma! Neticamais stāsts par Skaivokeru ģimeni tuvojas savam noslēgumam un sola sniegt atbildes uz visiem jautājumiem, kuri tika uzdoti iepriekšējās sērijās. Atkalredzēšanās ar labi zināmajiem varoņiem un tikšanās ar jauniem, aizraujoši ceļojumi un galaktiska mēroga piedzīvojumi mūs gaida fantastiskās sāgas grandiozajā nobeigumā. “Zvaigžņu kari: Skaivokera atdzimšana” kinoteātros no šodienas.

Reklāma
Reklāma

Tepat, Latvijā

Jūrmalas valdzinājums ziemā

Jūrmala ir mana bērnības pilsēta, un vismīļākā man tā bija tieši ziemas periodā, kad lielās masas bija aizbraukušas, meži bija piesniguši, apkārt varēja dzirdēt tikai pats savus sniegā gurkstošos soļus. Skaistas ir vakara pastaigas izrotātās Jomas ielas garumā, un jau trešo gadu brīnišķīga gaismu rota izdaiļo arī Dzintaru Mežaparku – tur visu decembri var pastaigāties pa Gaismas parku. Ieeja bez maksas.

Izstāde

Trauslā dialogā

Projekts “trauslums / fragile” ir dialogs starp Mākslas muzeja “Rīgas Birža” ekspozīcijas artefaktiem un mākslinieces Frančeskas Kirkes radīto. Vēstījums ir par bijību attiecībā uz muzejisko garu kā nemainīgu, konstantu un mūžīgu vienumu. Izstāde norisinās būs apskatāma līdz pat 16. februārim.

Labas lietas priekam un iedvesmai iesaka Signe Mengote
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.