‘Fendt 942 Vario’
‘Fendt 942 Vario’
Publicitātes foto.

Vācieši izstrādā jaunu traktoru ‘Fendt’ sēriju 0

Interesantākie traktoru modeļi ar jaudu virs 150 Z
Fendt 900

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Izstādē “Agritechnica 2019″pērnajā novembrī Hannoverē kompānija Fendt demonstrēja pavisam jaunu sēriju – Fendt 900 Vario, kas izceļas ar daudziem interesantiem tehniskiem risinājumiem, plašu savienotājaprīkojuma klāstu, relatīvi nelielu pašsvaru un jaunu dizainu.

900 Vario sērijā ietilpst pieci modeļi ar jaunu 9 litru dzinēju MAN (ar maināmas ģeometrijas turbīnu) – 930, 933, 936, 939 un 942 jaudas diapazonā no 296 līdz 415 ZS.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jaunajā 900. sērijā ieviestas daudzas tehnoloģijas, kā arī tiek izmantoti tehniskie risinājumi, kas agrāk bija pieejami tikai vecākajiem modeļiem, – VarioDrive piedziņa, integrēta VarioGrip sistēma spiediena regulēšanai riepās u. c. Ir arī gluži ekskluzīvi risinājumi.

Izstādē traktors Fendt 942 Vario tika atzīts par “Gada traktoru 2020”, kā arī kļuva par uzvarētāju konkursā “Gada mašīna 2020” kategorijā Lieljaudas traktors un tautas balsojuma uzvarētāju šai pašā konkursā.

Žūrija novērtēja spēkrata jaudīgumu, uzlabotos dzinējus, kas radīti atbilstoši mazu apgriezienu koncepcijai, kā arī inovatīvo transmisiju VarioDrive.

Sagatavots pēc izstādes materiāliem
Vairāk lasiet žurnālā Agro Tops

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.