Samantas Tīnas dziesmas “The Moon is Rising” klipa filmēšanas aizkulises

Mūziķis Kaspars Pudniks aicina “boikotēt” Samantas Tīnas uzstāšanos “Eirovīzijā”: dziesma esot drauds tradicionālajām ģimeņu un latviešu kultūras vērtībām 430

Mūziķis Kaspars Pudniks vietnē “manabalss.lv” iesniedzis iniciatīvu par to, lai Samanta Tīna šogad nedotos uz Roterdamu un nepiedalītos “Eirovīzijas” dziesmu konkursā. Tiesa, šķiet, ka iniciatīva no vietnes ir izņemta un vairs nav atrodama, tomēr aicinājums “boikotēt” dziedātājas jauno dalībdziesmu Starptautiskajā dziesmu konkursā vēl aizvien ir palicis.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
Lasīt citas ziņas

Mūziķis sociālajā vietnē “Facebook” raksta: “Ja kāds cerēja, ka sabiedrība klusēs un ļaus iznīcināt tajā pastāvošās tradicionālās ģimeņu un latviešu kultūras vērtības, varu apbēdināt – TĀ NENOTIKS!!! Ja kāds domāja, ka varēs spļaut tautas dvēselē, jo par to nekas nebūs, varu apbēdināt -TĀ NEBŪS! Latviešu tauta aizstāvēs savas ģimenes un bērnus! Par Latviju! Par stiprām ģimenēm! Par vērtībām! INICIATĪVA IESNIEGTA!

“Lūdzam atsaukt Latvijas dalību 2021.gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā!” (Gaidām iniciatīvas apstiprināšanu!)”.

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto: ekrānuzņēmums

Iniciatīvā teikts, ka šogad latviešu tauta nav izvēlējusies konkursā “Supernova” dalībdziesmu, tāpēc nav saprotams, kamdēļ uz Starptautisko dziesmu konkursu “Eirovīzija” dodas iepriekšējā gada uzvarētāja Samanta Tīna jau ar pavisam jaunu dziesmu.

Atgādināsim, ka sakara ar Covid-19 pandēmiju “Eirovīzijas” dziesmu konkurss pērn nenotika un jaunajos noteikumos bija minēts, ka konkurss tiek pārcelts uz 2021.gadu un katras valsts pārstāvis, kas nacionālajos dziesmu konkursos (Latvijā – “Supernova”) uzvarēja pērn, piedalās “Eirovīzijā”, taču ar jaunu dziesmu. Tā rezultātā, dziedātāja Samanta Tīna nākusi klajā ar savu jauno dziesmu “The Moon is Rising”, ar kuru piedalīsies “Eirovīzijas” dziesmu konkursā Roterdamā.

Samanta Tīna uzzina, ka 2021.gadā varēs pārstāvēt Latviju "Eirovīzijā"

Tomēr iniciatīvā Kaspars Pudniks min: “Minētās dziesmas videoklipa demonstrācija valsts televīzijā raisījusi sevišķi karstus Latvijas sabiedrības un latviešu viedokļu līderu kritikas vārdus par vizuālo un seksisma tematiku (iekļaujot tajā Drag Queen pārstāvjus, lai gan dziesmā tiek apdziedāts sieviešu skaistums un kadrus, kuros publiski skūpstās divas sievietes).

Vecāki, kuru ģimenēs aug bērni ir sašutuši un neizpratnē – kā lai bērniem paskaidro to, ko viņi ir redzējusi Latvijas Televīzijas demonstrētajā Samantas Tīnas Eirovīzijas dziesmas videoklipā.”

Jāteic, ka pie paša Kaspara publicētā posta vietnē “Facebook” ar aicinājumu “boikotēt” dziedātājas Samantas Tīnas jaunās dziesmas dalību “Eirovīzijā” “latviešu tauta” nemaz nebija tik vienisprātis par mūziķa sašutumu…

Cita starpā, Kaspars iesniegtajā arī minējis, ka apbrīnojot Samantas Tīnas darba spējas un tas nekādā ziņā neesot personīgs protests pret dziedātāju personīgi.

Dziedātāja Samanta Tīna

Samantas Tīnas dziesmas “The Moon is Rising” videoklips:

LA.LV Aptauja

Vai tu piekrīti Kaspara Pudnika paustajam viedoklim, ka Samantas Tīnas dziesma apdraud tradicionālās ģimenes un latviešu kultūru?

  • Jā, piekrītu
  • Nē, nepiekrītu
  • Man ir grūti atbildēt uz šo jautājumu

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.