Lielbritānijas princis Endrjū

FOTO. Princis Endrjū, kas apsūdzēts izvarošanā, “aizbēdzis” pie mammas karalienes Elizabetes II uz Skotiju 16

Jau ziņots, ka šī gada augusta sākumā pret Lielbritānijas princi Endrjū Ņujorkas tiesā tika izvirzīta apsūdzība par kādas sievietes seksuālu izmantošanu, kura savā apsūdzībā apgalvo, ka skandalozais nelaiķa finanists Džefrijs Epstīns viņu kā nepilngadīgo esot “aizdevis” dažādiem cilvēkiem seksuālām attiecībām. Viens no tiem esot bijis princis Endrjū, Jorkas hercogs.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Virdžīnija Džufre apgalvo, ka princis Endrjū viņu seksuāli izmantojis vairāk nekā pirms 20 gadiem, kad viņa bijusi vien 17 gadus veca. Tikmēr 61 gadu vecais karalienes Elizabetes II dēls visas apsūdzības kategoriski noliedzis.

Tikmēr princim Endrjū tomēr būs jāierodas šajās tiesas sēdēs Ņujorkā, kā to nosaka likumdošana. Tikmēr karalienes Elizabetes dēls, kurš nereti saukts par viņas “mīļāko dēlu”, meklējis patvērumu pie savas mammas – viņas Skotijas Balmorālas īpašumā.

CITI ŠOBRĪD LASA
Lielbritānijas karaliene Elizabete II

Pils apkalpojošais personāls izdevumam “The Sun” atklājis, ka princis Endrjū ar savu mammu esot sarunājies gandrīz divas stundas un viņu tikšanās noritējusi attālajā makšķernieku mājā, kas atrodas Balmorālas īpašumā. Zināms, ka Endrjū kopā ar savu bijušo sievu Sāru Fērgusoni ieradās Skotijā un savā Vindzoras savrupnamā nav redzēts uzturamies jau sen.

Pils darbinieks stāsta, ka viņš ļoti klusi devies prom, neviena neredzēts. “Viņš pēc tam devās projām pa sētas puses izeju un aizbrauca viens pats ar savu “Range Rover” automašīnu. Es domāju, ka viņš vēlas izvairīties no publicitātes šobrīd,” – darbinieks pastāstīja medijiem. Tomēr Balmorālas īpašuma karaliskās ģimenes darbinieki esot brīdināti, ka princis Endrjū šajā namā uzturēsies ilgāk, nekā plānots – vismaz divas nedēļas vai vairāk. Visticamāk, ka princis uz tiesas sēdi Ņujorkā arī dosies tieši no Balmorālas.

Karaliene Elizabete II un viņas suņi

Tikmēr pati karaliene Elizabete II Balmorālā plāno palikt līdz pat oktobrim. Jāmin, ka šī ir pirmā reize, kad karaliene uzturas šajā savrupnamā viena pati kopš mūžībā devās viņas mīļotais princis Filips šī gada aprīlī.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.