Foto – Shutterstock

2 receptes no kokosrieksta – konfektes un sviests 0

Kokosriekstu sviests

Kokosriekstu skaidiņas samaļ virtuves kombainā, kamēr izveidojas viendabīga konsistence. Šis produkts ar mēru ziežams uz maizes parastā sviesta vietā, pievienojams mērcēm un kārumiem.

Reklāma
Reklāma

Konfektes a la Raffaello

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 400 g iebiezinātā piena
• 200 g kokosa skaidiņu
• 50 g sviesta
• 50 g mandeļu

Izkausē sviestu, pievieno iebiezināto pienu un kokosriekstu skaidiņas. Visu samaisa un uz stundu ievieto ledusskapī.
Mandeles liek verdošā ūdenī, noņem apvalku un uz 15 minūtēm ievieto līdz 160 °C uzkarsētā cepeškrāsnī.
No atdzesētās masas formē bumbiņas, tām vidū iespiež pa mandelei. Katru konfekti panē kokosriekstu skaidiņās.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.