Foto – Shutterstock

2 receptes no kokosrieksta – konfektes un sviests 0

Kokosriekstu sviests

Kokosriekstu skaidiņas samaļ virtuves kombainā, kamēr izveidojas viendabīga konsistence. Šis produkts ar mēru ziežams uz maizes parastā sviesta vietā, pievienojams mērcēm un kārumiem.

Reklāma
Reklāma

Konfektes a la Raffaello

Kokteilis
“Sabraukuši te visādi rīdzinieki, sapirkušies villas un dzīvo” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas 48
Kokteilis
Ikviens iemīlas šajās zodiaka zīmēs: zvaigznes tās dēvē par absolūti burvīgākajām
Gandrīz 400 līķu sadalīšanās stadijā – krematorijā atklāj baisu skatu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 400 g iebiezinātā piena
• 200 g kokosa skaidiņu
• 50 g sviesta
• 50 g mandeļu

Izkausē sviestu, pievieno iebiezināto pienu un kokosriekstu skaidiņas. Visu samaisa un uz stundu ievieto ledusskapī.
Mandeles liek verdošā ūdenī, noņem apvalku un uz 15 minūtēm ievieto līdz 160 °C uzkarsētā cepeškrāsnī.
No atdzesētās masas formē bumbiņas, tām vidū iespiež pa mandelei. Katru konfekti panē kokosriekstu skaidiņās.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.