Publicitātes foto

FOTO: 2016. gada matu kopšanas tendences 1

Viens no visvairāk gaidītajiem mirkļiem Wella TrendVision programmā bija 2016. gada tendenču atklāšana. Divos satriecošos modes šovos tika demonstrēti 30 matu sakārtojumi, tostarp 2016. gada pavasara–vasaras tendence Molten Ecaille un 2016. gada rudens–ziemas tendence Bronde Luxe.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai 188
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

2016. gada pavasara/vasaras kolekcija ir fokusēta uz nesteidzības skaistumu. Jo ātrāka kļūst ikdienas dzīve, jo svarīgāki kļūst mirkļi, kuros izbaudām mieru un kurus pavadām kvalitatīvi. Laika veltīšana radīšanai, tas ir, vienkāršu izejvielu pārveidošanai vērtīgos priekšmetos, ir kļuvusi par veidu, kādā apliecināt savu meistarību un visbeidzot arī savu cilvēcību. Skaistums, ko radām, rada mūs. Molten Ecaille sapludina dabisko plūsmu ar augstākās pakāpes izsmalcinātību.

CITI ŠOBRĪD LASA

IEDVESMAS AVOTS. KAUSĒTA METĀLA LĒJUMU KRĀSU PALETE

No izejvielām līdz novērtētam un dārgam priekšmetam: iedvesmojieties no juveliermākslas, tostarp glazēšanas, kalšanas, veidošanas un radošas oksidācijas izmantošanas. Molten Ecaille ir bagātīga krāsu palete, kuru veido spodrinātās bronzas, sārtā zelta, melnā perlamutra, krāšņā vara, bruņurupuča čaulas un pulētā platīna toņi, kas kopā rada galējo greznības un augstvērtīgas modes sakausējumu.

KOPTĒLI. DABAS IZPAUSMJU FORMAS –PĀRNESTAS AUGSTĀKĀ LĪMENĪ

Patiesas meistarības sirds ir meistara absolūta koncentrācija uz radīšanas mirkli – rūpīgs un izsvērts lēmums par labu kvalitātei, nevis kvantitātei. Vitalitātes pilnu metālu atveide, pārdomātas, bet plūstošas formas un zeltā notverti gaismas atspulgi – tas ir tas, kas notiek, kad dabas tīrākās izpausmes ar radīšanas mākslas starpniecību tiek pārnestas citā dimensijā.