Foto: RS/SCANPIX/LETA

2018. gada karaliskās ģimenes labākie mirkļi: par tiem runāja visā pasaulē 0

Karaliskajā ģimenē šis bijis tiešām notikumiem un emocijām piesātināts gads. Šogad piedzīvotas trīs varenas dzimšanas dienas, divas satriecošas karaļnama kāzas, par kurām runāja visa pasaule. Visbeidzot paziņojums par Meganas Mārklas grūtniecību. Nenoliedzami šis gads karaliskajā ģimenē bija ļoti īpašs, tāpēc esam apkopojuši 16 šī gada labākos karaliskās ģimenes mirkļus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Lasīt citas ziņas

1. Prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskās kāzas

Foto: RS/SCANPIX/LETA
CITI ŠOBRĪD LASA

2018. gada 19. maijā princis Harijs un Megana Mārkla svinēja savas karaliskās kāzas. Tā bija viena no dienām, kas ieies karaliskās ģimenes vēsturē un to neaizmirsīs neviens. Šīs kāzas vēroja gandrīz 29,2 miljoni cilvēku visā pasaulē. Šajā dienā Megana šokēja ikvienu satriecošā zīmola Givenchy kleitā. Karalikais pāris sajūsmināja teju visu pasauli ar kaislīgu skūpstu. Princis Džordžs un princese Šarlote izskatījās piemīlīgi. Galu galā, šis bija patiesi nozīmīgs mirklis visai karaliskajai ģimenei.

2. Prinča Luisa piedzimšana

Foto: AP/SCANPIX/LETA

Šī gada 23. aprīlī, pirmdienā, pasaulē nāca prinča Viljama un Keitas Midltones jaunākais dēls princis Luiss. Šis burvīgais notikums notika tieši 2 dienas pēc karalienes Elizabetes II dzimšanas dienas svinībām 21. aprīlī. Kembridžas hercogiene brīdī, kad pasaulei parādīja savu jaundzimušo mazuli princi Luisu, izskatījās gluži kā princese Diāna tērpusies sarkani baltā kleitā.

3. Karaliskajai ģimenei pievienojās Dorija Reglenda

Foto: RS/SCANPIX/LETA

Brīdī, kad par karaliskās ģimenes locekli kļuva Megana Mārkla, arī Meganas māte Dorija kļuva par daļu no karaliskās ģimenes. Skatītājiem šķita pārsteidzoši, cik ļoti laipni karaliskās ģimenes locekļi uzņēma Meganas māti Doriju karaliskās ģimenes sastāvā. Brīdī, kas Dorija Reglenda kopā ar princi Čārlzu un viņa sievu Kamillu pameta Svētā Džordža kapellu, lieliski parādīja divu ģimeņu apvienošanos.

4. Prinča Harija un Meganas Mārklas paziņojums par gaidāmo mazuli

Foto: AP/SCANPIX/LETA

Tikai piecus mēnešus pēc prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām seko paziņojums par Meganas grūtniecību. Paziņojums tika pateiks karaliskās vizītes 1. dienas laikā, Austrālijā, Sidnejā. Saseksas hercogu pāris paziņoja, ka 2019. gada pavasarī gaidāms abu pirmdzimtais mazulis.

Reklāma
Reklāma

5. Princeses Eiženijass un Džeka Brūksbenka karaliskās kāzas

Princeses Eiženijas un uzņēmēja Džeka Brūksbenka kāzu diena 2018.gadā.
Foto: AFP/SCANPIX/LETA

Šī gada 12. oktobrī karaļnams piedzīvoja vēl vienas grandiozas kāzas, par kurām runāja visā pasaulē. Šajā dienā Svētā Džordža kapellā, Vindzorā, gredzenus mija princese Eiženija un Džeks Brūksbeks. Šīs bija patiesi emocionālas, sirsnīgas un skaistas kāzas.

6. Princeses Šarlotes pirmā diena bērnudārzā

Foto: RS/SCANPIX/LETA

Par godu princeses Šarlotes pirmajai dienai bērnudārzā, Kensingtonas pils publicēja divus mīļus attēlus. Divus gadus vecā, smaidīgā princese Šarlote bija tērpta klasiskā sarkanā mētelī, kas pieskaņots viņas Mary Jane zīmola apaviem. Neskaitāmi karaliskās ģimenes fani izteica viedokli, ka princese Šarlote vizuāli šķiet ļoti līdzīga karalienei Elizabetei un princesei Diānai.

7. Fantastiskais četrinieks

Foto: AFP/SCANPIX/LETA

Neskatoties uz to, ka princis Harijs, Megana Mārkla, princis Viljams un Keita Midltone pirmo reizi kopā tika manīti pagājušā gada Ziemassvētkos, šis fantastiskais četrinieks izskatījās neatvairāmi viņu pirmajā oficiālajā kopīgajā pasākumā – karaliskās labdarības foruma atklāšanā. Foruma atklāšanā viņi apskatīja būtiskākās fonda vērtības un idejas, kas saistītas ar garīgās veselības stiprināšanu, viņi uzsvēra arī to, ka šobrīd kļuvuši par vēl stiprāku ģimeni, kas spējīga sadarboties un strādāt labu mērķu vārdā.

8. Meganas Mārklas pirmais kopīgais pasākums ar karalieni Elizabeti II

Karaliene Elizabete II un Megana Mārkla
Foto: SCANPIX/ LETA

Tikai mēnesi pēc karaliskajām kāzām ar princi Hariju, karaliene Elizabete II uzaicināja Meganu Mārklu pievienoties kopīgā pasākumā. Šis bija patiesi emocionāls un sirsnīgs brīdis, ko abas karaliskās ģimenes pavadīja kopā karalienes Elizabetes II privātajā vilcienā. Nenoliedzami, šī pasākuma laikā arī Megana iemantoja karalienes uzticību. Šajā pasākumā Megana atkal mirdzēja zīmola Givenchy kleitā un bija rotājusies ar karalienes dāvinātiem pērļu un dimantu auskariem.

9. Publiskota mīļa fotogrāfija ar princesi Šarloti un princi Luisu

Foto: RS/SCANPIX/LETA

Šis bija mirklis, kad visiem karaliskās ģimenes faniem tika gluži vai izkausētas sirdis. Kensingtonas pils publiskoja satriecošu fotogrāfiju, kurā princese Šarlote rokās tur savu mazo brāli princi Luisu un cēli noskūpsta to uz pieres.

10. Prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskā vizīte Austrālijā

Foto: EMPICS/ SCANPIX/ LETA

Oktobra vidū Saseksas hercogu pāris bija devušies 16 dienu ilgā karaliskajā vizītē uz Austrāliju. Ekskursijas laikā Austrālijā viņi apmeklēja Austrāliju, Fidži, Tongu un Jaunzēlandi. Šī vizīte bija patiešām vērtīga visai karaliskajai ģimenei. Turklāt jau vizītes pirmajā dienā karaliskais pāris nāca klajā ar satriecošu paziņojumu, ka viņi ir sava pirmdzimtā bērniņa gaidībās, un bērns gaidāms jau 2019. gada pavasarī. Šai karaliskajai vizītei sekoja līdzi visa pasaule, tās laikā tika apjūsmota katra Meganas kleita un viņas satriecošais izskats, pāris lauza karaliskās ģimenes protokolus un pasaulei parādīja, cik ļoti viņi viens otru mīl.

11. Megana Mārkla realizē savu pirmo labdarības projektu

Foto: PC/SCANPIX/LETA

Saseksas hercogiene Megana Mārkla realizēja savu pirmo karalisko labdarības projektu. Megana atbalstīja labdarības pavārgrāmatas “Together: Our Community Cookbook” izdošanu, lai godinātu Londonas daudzstāvu nama “Grenfell Towr” upurus.

12. Princese Šarlote praktizē karalisko sveicienu

Foto: PA/SCANPIX/LETA

Princese Šarlote patiesi ir uzaugusi sabiedrības acu priekšā. Turklāt šajā gadā varējām vērot, kā viņa kļūst par pilntiesīgu karaliskās ģimenes locekli un, cik ātri viņa apguvusi karaliskās manieres. No ziedu meitenes prinča Harija un princeses Eiženijas kāzās, līdz gādīgai vecākajai māsai brīdī, kad pasaulē nāca viņas jaunākais brālis princis Luis. Princese Šarlote ar savu šarmu pārsteidz ikvienu katrā karaliskajā pasākumā, kurā viņa piedalījusies. Vēl jo vairāk, šī gada laikā viņa apguvusi arī karalisko sveicienu.

13. Prinča Čārlza 70. dzimšanas dienas ģimenes portreti

Foto: RS/SCANPIX

Par godu prinča Čārlza 70. dzimšanas dienai tika publiskotas divas fotogrāfijas – viena no tām ļoti ieturēta, savukārt otrā fotogrāfijā visi karaliskās ģimenes locekļi – Megana, Keita, Viljams, Harijs, Džordžs, Kamilla, Šarlote un pat princis Čārlzs bija redzami patiešām jautri, ģimeniski un mīloši.

14. Prinča Džordža 5. dzimšanas diena

Foto: AFP/SCANPIX/LETA

Pirms prinča Džordža lielās jubilejas, kembridžas hercogu pāris publiskoja jaunu prinča portretu. Tas bija pārāk unikāls, lai prasītu vēl kādu komentāru. Fotogrāfijā princis bija tērpts klasiskā baltā kreklā, tradicionālajos šortos un viņa seju rotāja satriecošs smaids.

15. Publiskots prinča Luisa kristību portreti

Britu karaliskā ģimene – princis Viljams ar sievu Keitu un bērniem, viņa brālis – princis Harijs ar sievu Meganu un abu tēvs – princis Čārlzs ar sievu Kamillu.
Foto: AP/SCANPIX/LETA

Par godu prinča Luisa kristībām, tika publiskoti neskaitāmi karalisko kristību portreti. Neskatoties uz žilbinošo Džordžu, kurš visās fotogrāfijās ir ļoti smaidīgs, pasaules uzmanību saistīja gādīgais princeses Šarlotes žests. Viņa fotogrāfijās apliecina, ka ir Luisa lielā māsa un uzmanīgi tur viņa roku.

16. Fantastiskais četrinieks atzīmēja Karalisko Gaisa Spēku 100 gadadienu

Karaliskā ģimene (no kreisās): karaliene Elizabete II, prinča Harija sieva Megana Mārkla, princis Harijs, princis Viljams un viņa sieva Keita Midltone.
Foto: AP (LETA)

Karalisko Gaisa Spēku 100 gadadienā piedalījās arī Kembridžas un Saseksas hercogu pāri. Šajās svinībās Keita un megana žilbināja satriecošos zīmolu Alexander McQueen un Dior apģērbos. Fantastiskais četrinieks kopā vēroja lidmašīnu parādi no Bekingemas pils balkona.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.