Foto: Unsplash

Kādu atlikušo gadu zvaigznes sola Lauvas horoskopā dzimušajiem? 0

Kristīne Akmentiņa, “Mājas Viesis”, AS “Latvijas Mediji”.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 71
Lasīt citas ziņas

Šogad Lauvām būs izmaiņas saistībā ar draudzības saitēm un draugiem, dažādām cilvēku apvienībām, kurās viņi ietilpst, kā arī tiks pārskatīta personīgā vērtību sistēma, mērķi un ideāli, kas vada pa dzīvi. Svarīgi būs sajust dzīves misiju, bez tās liksies, ka nekam nav jēgas.

Šis ir kardināli jauns periods viņu dzīvē, kas var sākotnēji arī satricināt un radīt stresu un nemieru. Satiks daudz jaunu cilvēku, kāds arī jaunu mīlestību vai beidzot izveidos ģimeni. Šis gads būs viens no romantiskākajiem un mīlestības piepildītākajiem pēdējos piecos gados, it īpaši augusts un septembris.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja šā gada ietvaros ir plānots iegādāties vai sākt būvēt savu mājokli, tad tam ir labs laiks, it īpaši rudens pusē. Iepriekš šajā jomā viss notika lēnām vai vispār nebija iespējams neko iekustināt, bet kopš Marsa ieiešanas Auna zīmē jūnija beigās lietas sakustēsies.

Sākoties vasaras mēnešiem, arī karjeras jautājumos būs izmaiņas tiem, kas vēlas mainīt darba vietu vai kāpt pa karjeras kāpnēm. Katrā ziņā svarīgi būs, lai darbs būtu pievienotā vērtība ne vien pašām Lauvām, bet arī citiem, lai darbs un ieguldījums būtu jēgpilns.

Līdz augusta beigām nav ieteicams pieņemt emocionālus lēmumus, vajadzētu visu izvērtēt racionāli un ar prātu.

Šogad visa gada garumā, it īpaši līdz rudenim, vajadzētu sekot līdzi finansēm un katru pirkumu izvērtēt ļoti rūpīgi un izsvērti. Vasaras mēnešos ņemt aizdevumus nav ieteicams.

Rudens sāksies ar lielu enerģiju un lieliskām darbaspējām – daudz izvirzīto mērķu sasniegsiet, ja darbi un rīcība neizpaliks.

Gada noslēgumā vairāk laika pavadīsiet ar ģimeni, ar bērniem vai partneri. Miers un harmonija būs tas, uz ko tieksieties un ko vairosiet sev apkārt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.