Publicitātes foto

2021. gada aktuālās vannas istabas dizaina tendences 0

2021. gads ir klāt – uzziniet visu par aktuālajiem vannas istabas stiliem un gūstiet iedvesmu savai vannas istabai! Tendences būtu jāņem vērā neatkarīgi no tā, vai veicat vispārēju vannas istabas remontu vai tikai nelielus atjaunošanas darbus, tādēļ esam apkopojuši itin visu, kas varētu Jums noderēt.

Reklāma
Reklāma

Melni elementi

Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Līdz šim viena no populārākajām vannas istabas krāsām bija pelēka, taču viss mainās! Šajā sezonā tendences kļuvušas drosmīgākas un tumšākas – pelēka krāsa ir lieliska, taču melna ir vēl labāka! Šī tendence īpaši izpaužas gaismas armatūrās, avangardos, spoguļos, turklāt vairums no šiem elementiem ir ar matētu apdari.

Dizaina eksperti atzinuši, ka melni elementi ir ilgtspējīgi un moderni, taču, tā kā daži cilvēki ir ne pārāk droši, kad runa ir par tumšiem toņiem, arī pelēkais nekur nav pazudis – tā ir lieliska izvēle tiem, kas tiecas attālināties no klasiskas, baltas vai neitrālas krāsas, taču vēl joprojām nav īsti gatavi melnās krāsas drosmei.

Nākotne un ilgtspējība

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagājušajā gadā tika runāts par gudrajām tualetēm, taču šogad tiek runāts jau par gudrajām jeb nākotnes vannas istabām. Līdz pat šim brīdim strauji attīstījušās ne tikai viedās ierīces, bet arī tualetes tehnoloģijas: sēdekļu sildītāji, automātiski atverami vāki, regulējami gaisa atsvaidzinātāji u.tml.

Šīs tehnoloģijas ir iespaidīgas, taču šis gads pārsteigs vēl vairāk – 2021. gadā īpaši attīstīsies gudrās dušas un automātiskās izlietnes.

Vannas istabas tiek personalizētas arvien vairāk, un modernās tehnoloģijas tiecas padarīt vannas istabu par vienu no attīstītākajām telpām mājoklī.

Metāliski elementi

Metāliski elementi ir tendence, kas atgriezusies no pagātnes, laikiem, kad zelts rotāja ikvienas muižas un pils telpas. Zelts piešķir greznības noskaņu, un šī gada tendences izceļ to, ka arī vannas istaba var būt tik pat grezna kā jebkura cita telpa, padarot to elegantāku kā jebkad agrāk.

Īpaši aktuālas kļuvušas metāliskas hroma vannas, kas rada mierīgāku un mūsdienīgāku sajūtu.
Dušas kabīnes un vannas interneta veikalā 220.lv pieejamas plašā izvēlē – ienāciet un izvēlieties savai vannas istabai labāko!

Industriālisms

Lai gan šis stils nav domāts visiem, dizaina speciālisti paredz, ka 2021. gadā tas piedzīvos strauju popularitātes pieaugumu.

Industriālisms ietver sevī metāla apdares, koka akcentus un savdabīgus mozaīkas rakstus, kas vannas istabai var piešķirt individuālu un orģinālu noskaņu, jo to visu iespējams kombinēt daudz un dažādos veidos.

Šī tendence varētu likties vecmodīga, taču modernie elementi to padara mūsdienīgu. Turklāt industriālisms ir veids, kā mazāku telpu padarīt šķietami plašāku, radot vizuālu ilūziju.

Reklāma
Reklāma

Raksti un tekstūras

Jau kādu laiku modernās tehnoloģijas sniedz iespēju radīt visdažādākos dizainus, izmantojot pat visvienkāršākā raksta visparastākās krāsas flīzes, taču šī gada tendencēs tradicionālā mozaīkas forma tiek pārvērsta par kaut ko daudz interesantāku.

Dimantu kombinācijas, zivju zvīņas, heksagoni, arabekas – šie un daudzi citi raksti, tekstūras var kalpot ne tikai kā vannas istabas dekori, bet kā grīda, siena un pat griesti. Drosmīgi un gaumīgi!

Koks

Kā jau minējām sākumā, pelēkais pamazām izzūd no vannas istabas tendencēm, līdz ar to atkal populāri kļūst siltie toņi un akcenti. Viens no tiem – koks! Dažādi koka raksti var lieliski papildināt baltas, zilas vai zaļas krāsas vannas istabu, taču kopumā koks ir ļoti universāls materiāls, kas iederas ikvienā interjerā.

Koka elementi lieliski iederas arī industriāla stila vannas istabā, taču arī šajā ziņā Jūs varat izpausties un pievienot koku tur, kur vēlaties, vai tas būtu neliels elements kā ziepju trauks vai mēbele, kā vannas istabas skapītis.

Iebūvējamās mēbeles

Vannas istaba ir telpa, kurā mēdzam uzglabāt gan to kosmētiku, higiēnas preces un mājsaimniecības ķīmiju, ko lietojam, gan to, kas ilgu laiku jau vairs nav aktuāla, tādējādi telpa tiek pārblīvēta, radot nekārtīgu noskaņu. 2021. gada tendences vannas istabu padara vienkāršu un minimālu. Vairs nekādu lielu plauktu un skapju – topā ir iebūvējamās mēbeles!

Tiek uzskatīts, ka iebūvējamās mēbeles rada sakārtotas un līdzsvarotas telpas noskaņu. Skapji, moderni sienas plaukti un atvērta tipa plaukti nodrošinās, ka vannas istaba ir sablīvēta mazāk pat tad, ja tajā ierīkota apjomīga glabātuve.

Gaiši rozā/ rozā zelta krāsa

Kad runa ir 2021. gada vannas istabas dizaina tendencēm un krāsām, ir krāsas, kā melna un zelta, kas raksturīgas atsevišķiem elementiem, taču ir krāsas, kas raksturīgas visai telpai, piemēram, gaiši rozā.

Pasteļtoņi dažādu telpu dizaina tendencēs populāri jau aptuveni piecus gadus, taču pēdējā laikā īpaši iecienīta kļuvusi tieši rozā zelta krāsa jeb rose gold. Šī krāsa drīz rotās ne tikai Jūsu jaunāko Iphone, bet arī vannas istabas sienas.

Ja plānojat remontēt vai atjaunot savu vannas istabu, kā savu palīgu izvēlieties 220.lv, kur pieejami funkcionāli un gaumīgi tualetes podi (nopirkt šeit), vannas, dušas kabīnes un daudz kas cits, bez kā nevaram iedomāties vannas istabu. Lai viegls un patīkams remonta process!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.