Foto: Shutterstock

2021.gads Dvīņu zodiaka zīmē dzimušajiem: ko zvaigznes sola? 3

Kristīne Akmentiņa, “Mājas Viesis”, AS “Latvijas Mediji”.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas 15
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
Lasīt citas ziņas

Dvīņu zīmes (21.maijs līdz 20.jūnijs) cilvēkiem piemīt iespaidīgas intelektuālas spējas, lieliska komunikācijas prasme un vieglums.

Šis gads Dvīņiem solās būt laimīgs gan ģimenes dzīvē, gan arī profesionālajā jomā – tas paredz neatlaidīgu pieeju visiem saviem mērķiem un sapņiem, kā arī strukturētu un konstruktīvu nepieciešamību profesionāli attīstīties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Fiziski gads nebūs viegls, taču gada beigās būsiet gandarīti par notikumiem, kas šo gadu piepildījuši. Vislabākie mēneši solās būt augusts un septembris, tad varat noslēgt projektus, līdz tam pabeigt visu, ko plānojāt, un tad ar lielu prieku nosvinēt.

Daļa Dvīņu šajā gadā izlems papildināt savas zināšanas un sāks apgūt papildu intelektuālus līmeņus savā profesijā vai pat pilnīgi jaunā jomā.

Laikā no maija beigām līdz jūnija vidum ieteikums izvairīties sākt ko jaunu, uzmanīgi ar sarunām, neesot klātienē, ar dokumentu vai līgumu parakstīšanu.

Laikā no aprīļa līdz jūnijam intuīcija liks uzraudzīt budžetu, domāt par izdevumu optimizēšanu vai arī ienākumu palielināšanu. Aptversiet savu iespēju mēru un robežas. Jebkurā gadījumā finanšu situācija uzlabosies un it sevišķi uz pašām gada beigām. Esiet konservatīvi pirkumos un padomājiet ikreiz, vai tiešām jums to visu vajag un pirkums ir nepieciešams.

Attiecību jomā gaidāmi amerikāņu kalniņi brīvajiem Dvīņiem – daudz iepazīšanās iespēju, daudz sarunu un sarakstes, komunikācijas. Un jau tuvāk gada beigām jūs satiksiet savu īpašo partneri, taču, iespējams, ne uzreiz to sapratīsiet.

Savukārt Dvīņi, kuri ir attiecībās, aizvien vairāk nonāks pie domas, ka vēlaties darīt visu iespējamo, lai šīs attiecības turpinātos iespējami ilgāk, apsvērsiet, kā uzlabot komunikāciju un savstarpējo mijiedarbību vienam ar otru. Attiecību stiprināšanas gads. Emocionāli vieglāk sāks palikt jau rudens pusē, sākot ar septembri.

Reklāma
Reklāma

Sākot ar agru pavasari, profesionālajā jomā parādīsies iespējas. Tiks pamanīti jūsu talanti, varat gūt piepildījumu un gandarījumu, darot to, kas jums vislabāk padodas. Rudenī iespējama tikšanās ar kādu sadarbības partneri, ar kuru iespējams sākt lielisku, jaunu projektu.

Veselības jomā pievērsiet uzmanību kakla zonai, uzmanīgi ar aukstiem vai pārāk karstiem ēdieniem un dzērieniem. Tāpat arī nesaldējieties laukā – aukstumā vai vējos. Svarīgi izpaust savas patiesās emocijas un jūtas un neko neturēt sevī, lai tas nesāk jau izpausties fiziski jūsu ķermenī saslimšanas veidā. Citādi turpiniet ievērot veselīgu dzīvesveidu, sportot un sekot līdzi savai labsajūtai.

Galvenais gada uzdevums – būt pašiem, būt patiesiem. Tas principā ir vienīgais risinājums gandrīz visām situācijām šogad. Kad jutīsiet plūstam radošumu un entuziasmu, izmantojiet to, neslinkojiet. Pēc tam paši sev pateiksiet paldies. Liels izaicinājums būs nešaubīties, jo daudz svārstīsieties starp dažādām izvēlēm. Un atbilde ir klausīt savai sirdij un intuīcijai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.