Foto: FreePik

2021. gads Ūdensvīra zvaigznājā dzimušajiem: kas jūs sagaida? 0

Kristīne Akmentiņa, “Mājas Viesis”, AS “Latvijas Mediji”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 191
Lasīt citas ziņas

Ūdensvīriem (21.janvāris līdz 20.februāris) jaunais gads iezīmēs lielisku laiku kaut kam jaunam un iztēli paplašinošam. Jums pat sapņos kas tāds nebūs rādījies! Labs gads jebkurām iecerēm, lai tās īstenotu.

Gan profesionāli, gan finanšu jomā paredzama izaugsme, labklājības pavairošanās. Ļoti derētu veidot uzkrājumus, taču pašā gada sākumā tas gan nāks ar grūtībām, taču uz pavasara pusi izdosies arī atlikt kaut ko zeķē. Pieskati, lai daudz pie tevis neciemojas slinkums un garlaicība – pārāk bieža nevēlēšanās pat pirkstiņu pakustināt var kaitēt tev pašam. Un tā var palaist garām lieliskas izdevības. Disciplinē sevi – tas palīdzēs šajā gadā sasniegt daudz vairāk nekā iepriekš.

CITI ŠOBRĪD LASA

Februārī aktuālāka būs mīlestības un attiecību fronte. Ja ir kādas neskaidrības vai asumiņi, tos prātīgi izdosies atrisināt tieši šajā mēnesī. Varat arī apmeklēt kādu semināru vai lekciju kursu, paplašinot zināšanas jūsu profesionālajā jomā vai visā, kas dzīvei nepieciešams. Martā turpināsies jūsu veiksmes gājiens izaugsmē un profesionālajā jomā. Tuvāk marta beigām var gribēties pamēģināt kaut ko pavisam jaunu. Šeit ieteikšu deviņas reizes nomērīt, pirms griezt, var gadīties pazaudēt zeltu, dzenoties pēc sudraba.

Taču jau pavasara vidusposmā var parādīties situācijas un notikumi, kas nopietni ietekmēs jūsu ikdienu, taču negatīvām emocijām, bailēm nav pamata. Un pēc laika redzēsiet, ka viss notiek uz labu. Iesaku sarežģītās situācijās mazāk analizēt, bet ieklausīties savā intuīcijā. Tā jums vienmēr bijusi lieliska!

Aprīļa beigās, maija sākumā varbūt vēlēsieties dzīvesvietā veikt kādas pārmaiņas – iespējams, tas būs remonts vai jaunu mēbeļu iegāde. Vai arī sētas atjaunošana, kāda jauna puķu dobe.

Vasara un tās vidus nāks ar īstu profesionālo izrāvienu, ja nebūsiet slinkojis, varētu pat likties, ka šis ir visaugstākais jūsu dzīves sasniegums. Neaizmirstiet novērtēt arī pats sevi! Iespējams, daudzi no jums šajā laikā nonāks pie lēmuma – dibināt savu uzņēmumu, arī tas var kļūt par augstāko sasniegumu punktu jūsu dzīvē.

Neprecētie Ūdensvīri jau rudenī varbūt iestūrēs laulības ostā, savukārt otra daļa “skaitīs cāļus” jeb bērnus – sagaidot papildinājumu ģimenei.

Kopumā fantastisks gads, lai sasniegtu to, par ko esat visu mūžu sapņojis. Jums būs daudz atbalstītāju, padomdevēju, būs daudz lielisku sakritību un veiksmes stundu. Tik vien kā pašiem jāstrādā un jākustas, sapņi paši par īstenību nepārvērtīsies, tie būs jāīsteno pašiem. Lai top!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.