Foto: Unsplash

2021.gads Zivs zodiaka zīmē dzimušajiem: ko zvaigznes sola? 1

Kristīne Akmentiņa, “Mājas Viesis”, AS “Latvijas Mediji”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 30
Lasīt citas ziņas

Zivis noslēdz zodiaka zīmju loku, un šis gads Zivīm solās būt dinamisks visās dzīves jomās. Pilns ar aizraujošiem un pat, jāsaka, avantūristiskiem notikumiem.

Labākie mēneši solās būt: pavasarī – marts un aprīlis, rudenī – novembris.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šis gads aicina un ļauj viegli veidot sadarbības, komunicēt, piesaistot milzum daudz dažādu iespēju izaugsmei, apziņas paplašināšanai, arī iespējas profesionālajā vai attiecību jomā. Tas, kas jums jādara, – ir jābūt vērīgiem un mazliet jānolaižas no sapņu valstības mākoņos.

Pat neskatoties uz sīkām nebūšanām vai neveiksmītēm, šis gads tieši jums solās būt ļoti skaists. Pamaniet skaisto sev apkārt un ik uz soļa, ko nesīs katra šī gada diena. Krājiet mazos ikdienas priekus.

Ja īpaši nevēlēsieties pašā gada sākumā iesaistīties avantūrās vai būsiet vēl neticīgi attiecībā uz iespējām, tas nemazinās veiksmes faktoru, kas jūs pastāvīgi pavadīs. No janvāra vidus līdz marta vidum planētas būs jums labvēlīgā stāvoklī un sniegs atbalstu. Labs laiks profesionālajā jomā, arī lai popularizētu vai reklamētu savus pakalpojumus vai īpašās prasmes. Tiem, kas dzimuši no 19. līdz 27. februārim, pārmaiņas šogad būs visbagātīgākās – esiet atvērti jaunajam savā dzīvē.

Līdz gada vidum jums var likties, ka attiecības vai ģimenes dzīve prasa pārāk daudz ieguldījumu finanšu jomā. Brīvās Zivis tāpēc desmit reizes padomās, vai maz lēkt attiecību važās, taču jūsu domas var mainīties vasaras otrā pusē – augustā un septembrī. Tad arī finansiāli varbūt saņemsiet vai nu paaugstinājumu, vai radīsies papildu ienākumu avots, vai arī būs jauns un perspektīvs darba piedāvājums. No jūlija vidus līdz septembrim var nākties risināt kādu kopīgu lietu ar kolēģiem vai paziņām vai kādu citu juridisku jautājumu. Esiet atvērts padomiem un kopīgiem risinājuma meklējumiem, necentieties visu paveikt pats.

Reklāma
Reklāma

Skaists šis gads solās būt gan attiecībās esošajiem, gan brīvajiem. Daudz Zivju zīmes pārstāvju iestūrēs laulības ostā. Dzims daudz jaunu jūtu, un iekšēji jutīsieties nobriedušāki un gatavāki kam jaunam savā dzīvē – vai tas būtu pavisam jauns stāsts vai arī esošo attiecību pāreja jaunā līmenī.

Sākot ar pavasari, Zivis daudz laika var pavadīt, veidojot jaunus kontaktus un pazīšanās – gan klātesot, gan attālināti. Intensīvs periods, lai veidotu arī jaunas draudzības, pazīšanās ne tikai Latvijas robežās, bet arī ārpus tās. Nebēdājiet, ja būs cilvēki, kas novērsīsies no jums un jūsu aizņemtā dzīvesveida šajā gadā. Tie vienkārši būs izpildījuši uzdevumu jūsu dzīvē, un jums jādodas katram tālāk pa savu ceļu. Neturiet sevī aizvainojumu vai dusmas, esiet brīvs no ierobežojumiem.

Martā un jūnijā būs lieliskas iespējas karjeras pārmaiņām. Ja jautāsiet, kad prasīt algas pielikumu vai meklēt jaunu nodarbošanos, tad tie ir tieši šie mēneši. Tomēr jāņem vērā – necentieties nosēdēt uz diviem krēsliem vienlaikus, tas var prasīt daudz enerģijas no jums, kā arī neizdoties īpaši veiksmīgi. Labāk esiet atklāts un visu enerģiju ieguldiet vienā virzienā.

Veselības jomā vairāk uzmanības sev pievērsiet augustā un septembrī, vairieties no atrašanās aukstā vējā vai ar gaisa kondicionieriem regulējamās telpās – ātri varat saaukstēties.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.