Foto: Shutterstock

Vienmēr izskatās kā dīvas! 4 zodiaka zīmju sievietes, kuras ļoti rūpējas par savu izskatu 18

Protams, ka jēdziens “skaistums” ir ļoti subjektīvs, tomēr sievietes, kas rūpējas par savu izskatu, vienmēr ir pamanāmas pūlī. Astrologi uzskata, ka zodiaka zīmei, kurā sieviete ir nākusi pasaulē, šajā jautājumā arī ir liela nozīme.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Lūk, 4 zodiaka zīmju sievietes, kas par savu izskatu rūpējas visvairāk:

Sieviete – Vērsis

Šīm sievietēm piemīt no dabas dota gaumes sajūta. Ideāls tēls viņām ir tikpat dabiski kā elpošana. Viņas uzskata, ka visam ir jābūt savā vietā un katrai lietai ir sava vieta. Viņas nežēlo ne laiku, ne naudu, lai rūpētos par savu izskatu. Un patiesībā, lai cik triviāli arī nebūtu – teju vai perfektu rezultātu viņas panāk, ieguldot minimālus līdzekļus.

Sieviete – Lauva

CITI ŠOBRĪD LASA

Lauvas ir pārliecinātas par sevi un savu skaistumu. Viņām patīk, ja viņas apbrīno, un izsaka viņām komplimentus. Tāpat arī viņas vienmēr cenšas būs uzmanības centrā. Lauvas rūpējas par savu izskatu un labsajūtu. Tomēr ārējais skaistums viņām vienmēr ir bijis pirmajā vietā. Šajā zīmē dzimušās sievietes ļoti bieži aizraujas ar sportu.

Sieviete – Jaunava

Šīs zīmes sievietes ļoti rūpīgi un skrupulozi izturas pret savu ārējo izskatu. Viņas zina, kā sevi pasniegt, kā uzvesties, un ko uzvilkt katrā situācijā. Šīs sievietes izskatās teju vienmēr perfekti, turklāt viņu izskats ļoti reti kad ir “samākslots”. Viņas arī nebaidās no mākslīgā skaistuma – ja ir izvirzīts mērķis, viņas nebiedē nekas – ne cena, ne operācijas.

Sieviete – Vēzis

Šīs zīmes sievietes ir pievilcīgas jau kopš dzimšanas – viņām piemīt sava harizma. Jebkurā situācijā viņas vēlas izskatīties labi, un tam nežēlo ne laiku, ne naudu. Tiesa, viņu gaume dažkārt mēdz atšķirties no tā, par ko “fano” vairums. Sievietēm – Vēžiem piemīt gana specifiska gaume, turklāt viņas ir ļoti radošas. Viņu moto – es nevaru atļauties izskatīties slikti.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.