Foto: Mariyana M/SHUTTERSTOCK

3 dažādas gaļas un minerālūdens. Supergardas kotletes! 0

Sastāvdaļas
• 200 g maltas cūkgaļas
• 200 g maltas liellopa gaļas
• 100 g maltas tītara vai vistas gaļas
• 0,5–0,7 l minerālūdens
• 200–300 g rīvmaizes
• malti melnie pipari
• 1 sauja ķimeņu
• 2 ķiploka daiviņas
• 1 liels sīpols
• 2–3 olas
• sāls

Reklāma
Reklāma
“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Kokteilis
Svinēsim Latvijas valsts proklamēšanas 107. gadadienu! Vislatvijas 18. novembra pasākumu programma vienuviet
Kokteilis
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas liek bļodā, samaisa un kārtīgi mīca ar rokām, nevis ar karoti. Tad veido neliela izmēra kotletītes (tādas patīk Aivas mazbērniem!) un cep nelielā eļļas daudzumā. Izceptās kārto traukā un uzliek blīvi pieguļošu vāku. Šajā mikroklimatā kotletes turpina gatavoties.

Ja kotlešu masai pievieno eļļu, cepot uz pannas tā jālej mazāk. Lai gaļas bumbiņas būtu sulīgākas un sātīgākas, gaļas masai var pievienot skābo krējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti iesaka žurnāla “Praktiskais Latvietis” redaktores vietniece Aiva Kalve

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.