Foto: Mariyana M/SHUTTERSTOCK

3 dažādas gaļas un minerālūdens. Supergardas kotletes! 0

Sastāvdaļas
• 200 g maltas cūkgaļas
• 200 g maltas liellopa gaļas
• 100 g maltas tītara vai vistas gaļas
• 0,5–0,7 l minerālūdens
• 200–300 g rīvmaizes
• malti melnie pipari
• 1 sauja ķimeņu
• 2 ķiploka daiviņas
• 1 liels sīpols
• 2–3 olas
• sāls

Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības 22
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas liek bļodā, samaisa un kārtīgi mīca ar rokām, nevis ar karoti. Tad veido neliela izmēra kotletītes (tādas patīk Aivas mazbērniem!) un cep nelielā eļļas daudzumā. Izceptās kārto traukā un uzliek blīvi pieguļošu vāku. Šajā mikroklimatā kotletes turpina gatavoties.

Ja kotlešu masai pievieno eļļu, cepot uz pannas tā jālej mazāk. Lai gaļas bumbiņas būtu sulīgākas un sātīgākas, gaļas masai var pievienot skābo krējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti iesaka žurnāla “Praktiskais Latvietis” redaktores vietniece Aiva Kalve

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.