Foto: PantherMedia/Scanpix/LETA

3 receptes gardai grilētai gaļai 0

Grilēto gaļu pasniedz ar kečupu, steika mērci, pesto, majonēzi vai ko citu pēc savas gaumes.

Reklāma
Reklāma

Grilēta cūkgaļa

• Cūkas karbonāde

Kokteilis
Auns – Minhene, Lauva – Parīze: kuru Eiropas pilsētu vajadzētu apmeklēt tavai zodiaka zīmei 12
VIDEO. Kaut kas neredzēts! Uz Gaujas tilta pie Cēsīm “atgriezusies ziema” – grūti pat pabraukt 16
Kokteilis
FOTO. Daži no viņiem pat neprecēti! Šī gada 10 iekārojamākie Latvijas vīrieši MI skatījumā 52
Lasīt citas ziņas

Marinādei
• Augu eļļa
• Sojas mērce
• Malti melnie pipari
• Piecu piparu maisījums
• Citrona sula
• Cukurs

Karbonādi sagriež apmēram 150 g lielās šķēlēs. Kādas trīs četras stundas patur saldeni skābenajā marinādē. Grilē.

Grilēti vistu šķiņķīši

• Atkauloti vistu šķiņķīši

CITI ŠOBRĪD LASA

Marinādei:
• Olīveļļa
• Garšviela vistas gaļai
• Sāls
• Ķiploks

Vistu šķiņķīšus ieziež ar marinādi un grilē no abām pusēm. Šķiņķītis ir plāns, tāpēc gaļa nav ilgi jāmarinē.

Grilēta vistas fileja

• Vistas fileja
• Čili mērce
• Garšviela vistas ēdieniem
• Sāls

Čili mērcei pievieno garšvielas un noziež fileju. Grilē no abām pusēm.

Grilēti vārīti kartupeļi

Izvēlas aptuveni vienāda izmēra kartupeļus, nomizo, izvāra un uz pannas nedaudz apcep. Tad ver uz iesma un grilē, lai kartupeļiem izveidotos kraukšķīga garoziņa un pasakaina garša ar dūmiņu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.