Biskvīta torte “Romantika” 0

Skrundā pilsētas svētkos notika biedrības “Siera klubs” rīkotais un Skrundas novada domes atbalstītais Kurzemes reģiona konkurss “Siera saldā torte”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Izskats ir maldīgs: cilvēki, kas dzimuši šajos četros datumos, vienmēr izskatīsies jaunāki nekā viņi patiesībā ir
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Kokteilis
Ralfs Eilands atklāj kopā ar Lauri Reiniku ilgi glabātu noslēpumu 1
Lasīt citas ziņas

“Romantika” ieguva 
skatītāju simpātiju balva, autore Ineta Siksna.

Biskvīta mīklai: 10 olas, 10 ēdamkarotes cukura, 10 ēdamkarotes miltu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Krēmam: 520 g Lazdonas Baltā biezpiena siera, 1,3 l saldā krējuma, 650 g cukura, citrons, 30 g vaniļas cukura.

Pagatavošana: saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno sarīvētu citrona miziņu, samaltu sieru un citrona sulu.

Biskvīta pamatni pārklāj ar krēmu, liek virsū otru biskvīta kārtu, ko noziež ar rabarberu ievārījumu; pāri klāj trešo kārtu, virs tās – atkal krēmu.

Torti dekorē ar konservētiem ananasiem, zemenēm, vīnogām, šokolādes dekoriņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.