Noderīga lieta virtuvē – nerūsējoša materiāla bumba garšvielām 0

Senākās pavārgrāmatās var atrast pamācības, kā izvārīt dzidru buljonu. Piemēram, visas garšvielas jāiesien marlītē, ko pēc tam izņem no viruma. Kad buljons gatavs, to var arī izkāst caur sietu, kur paliks gan pipari, gan lauru lapas un pētersīļu kāti. Taču lielisks risinājums ir nerūsējoša materiāla bumba (7,5 cm diametrā), kas nosaukta par garšvielu bumbu. Tajā ieliek garšvielas, bet itin labi var ietilpt arī sīpols, ja ģimenē kāds paradis mazos gabaliņus cītīgi izlasīt no zupas. Bumbas puslodes sastiprina kopā, ieliek katlā un izņem, kad ēdiens gatavs.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Tāpat var rīkoties, ja slimības laikā jāuzlej tā pavairāk zāļu tējas. Ar drogām piepilda bumbu, uzlej vārošu ūdeni un, kad tēja ievilkusies, izņem. Dzērienā nebūs nekādu lapu un zariņu!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.