Noderīga lieta virtuvē – nerūsējoša materiāla bumba garšvielām 0

Senākās pavārgrāmatās var atrast pamācības, kā izvārīt dzidru buljonu. Piemēram, visas garšvielas jāiesien marlītē, ko pēc tam izņem no viruma. Kad buljons gatavs, to var arī izkāst caur sietu, kur paliks gan pipari, gan lauru lapas un pētersīļu kāti. Taču lielisks risinājums ir nerūsējoša materiāla bumba (7,5 cm diametrā), kas nosaukta par garšvielu bumbu. Tajā ieliek garšvielas, bet itin labi var ietilpt arī sīpols, ja ģimenē kāds paradis mazos gabaliņus cītīgi izlasīt no zupas. Bumbas puslodes sastiprina kopā, ieliek katlā un izņem, kad ēdiens gatavs.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Lasīt citas ziņas

Tāpat var rīkoties, ja slimības laikā jāuzlej tā pavairāk zāļu tējas. Ar drogām piepilda bumbu, uzlej vārošu ūdeni un, kad tēja ievilkusies, izņem. Dzērienā nebūs nekādu lapu un zariņu!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.