Noderīga lieta virtuvē – nerūsējoša materiāla bumba garšvielām 0

Senākās pavārgrāmatās var atrast pamācības, kā izvārīt dzidru buljonu. Piemēram, visas garšvielas jāiesien marlītē, ko pēc tam izņem no viruma. Kad buljons gatavs, to var arī izkāst caur sietu, kur paliks gan pipari, gan lauru lapas un pētersīļu kāti. Taču lielisks risinājums ir nerūsējoša materiāla bumba (7,5 cm diametrā), kas nosaukta par garšvielu bumbu. Tajā ieliek garšvielas, bet itin labi var ietilpt arī sīpols, ja ģimenē kāds paradis mazos gabaliņus cītīgi izlasīt no zupas. Bumbas puslodes sastiprina kopā, ieliek katlā un izņem, kad ēdiens gatavs.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Tāpat var rīkoties, ja slimības laikā jāuzlej tā pavairāk zāļu tējas. Ar drogām piepilda bumbu, uzlej vārošu ūdeni un, kad tēja ievilkusies, izņem. Dzērienā nebūs nekādu lapu un zariņu!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.