Steikam piemērotais vīns atkarīgs no gaļas izcepšanas pakāpes 2

Ja vēlaties asiņaini ceptu gaļu, tad jāizvēlas Eiropā ražots pilnmiesīgs sarkanvīns. Piemēram, no Bordo un Toskānas reģiona vai arī pasaulslavenā vīndara Pītera Sisseka veidotais Spānijas reģiona “Ribera del Duero” sarkanvīns PSI no mūsu jaunās vīnu kartes, kuram piemīt bagātīgs tumšo ogu, grilētas gaļas un dūmu aromāts.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai 4
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
Veselam
Ne vienmēr uzreiz jāķeras pie medikamentiem: 10 produkti, kas palīdz atbrīvoties no sāpēm
Lasīt citas ziņas

Savukārt labi jeb “well-done” gaļas cienītājiem ieteicami Jaunās pasaules vīni, kuri ir “augļaināki”. Someljē rekomendē izcilu un retu Austrālijas sarkanvīnu “Penfolds St.Henri Shiraz Australia” (2006), kura aromāts atgādina upeņu, kazeņu un tumšās šokolādes apvienojumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.