Foto – Fotolia

Populārākie galamērķi 0

Latvijas pieredze liecina, ka Eiropā populārākie galamērķi ir Grieķija un Itālija, bet tālākiem kāzu ceļojumiem visbiežāk tiek izvēlētas tropiskās salas Karību jūras reģionā, Maurīcijas, Seišeļu vai Maldivu salas un Indonēzija.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara 44
Krievijas “lācis” Putins asina nagus, lai sagrābtu arvien vairāk Eiropas uzņēmumu
Lasīt citas ziņas

Valstis, kurās organizētā kāzu ceremonija kļūs par pamatu oficiālai laulībai, ir Austrālija, Dominikāna, Itālija, Maurīcija, ASV, Jamaika, Austrija, Šrilanka, Indija, Kipra, Seišelas, Čehija, Grieķija, Islande, Kuba, Slovēnija, Krēta un daudzas citas.

Ceremonija diviem
Visbiežāk kāzas ārzemēs izvēlas pāri, kas vēlas romantisku vidi, atšķirīgu no dzimtenē ierastās. Šādā kāzu dienā lieliski iespējams apvienot neaizmirstami krāšņu laulību pasākumu ar romantisku medusmēnesi, kas paliks skaistās atmiņās uz mūžu. Visbiežāk šādās kāzās lido tikai saderinātie vai kopā ar vedējiem. Retāk kāzu braucienā dodas lielāks radinieku un draugu pulks, kas vēlas baudīt divas iespējas vienuviet – piedalīties neparastā kāzu ceremonijā un atpūsties pievilcīgā kūrortā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Svētku izmaksas
Ja plānojam kāzu izmaksas ārzemēs, tad noteikti jārēķinās ar dokumentu tulkošanas un legalizācijas izmaksām, valdības un administratīvajām izmaksām, kā arī laulību ceremonijas noformējumu.
Laulību ceremonija var iekļaut plašu pakalpojumu klāstu, kas padarīs notikumu īpaši skaistu un atmiņā paliekošu. Pastāv mīts, ka kāzas ārzemēs ir ārkārtīgi dārgas, taču patiesībā bieži vien izmaksas ceremonijai eksotiskā vietā ir tādas pašas vai pat mazākas kā pašmāju tradicionālajām svinībām divu dienu garumā ar simt draugiem, radiem un kolēģiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.