Foto: Artis Drēziņš

5521 eiro sods Sakstagala kontrabandistam 0

Vakar, 5.novembrī, Rēzeknes rajona tiesas tiesnese Aija Jermacāne par nelikumīgu cigarešu un alkohola glabāšanu piesprieda 37 gadus vecajam Igoram Žorinam 220 piespiedu darba stundas sabiedrības labā un naudas sodu 5521, 43 eiro par labu valstij. Naudas sods aprēķināts pēc speciālas metodikas, šajā gadījumā, kā nesamaksātie nodokļi par 40 000 cigaretēm un 25 litriem samagona.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Kokteilis
FOTO. Ledus ir sakustējies! 5 iekārojamākie Latvijas hokejisti mākslīgā intelekta skatījumā
Peru valdība oficiāli klasificējusi transpersonas un nebinārās personas kā “garīgi slimas”
Lasīt citas ziņas

Kā man sacīja Žorins, cigaretes viņam palūguši uzglabāt paziņas, Rēzeknes kontrabandisti, kas cigaretes nelegāli ieveduši no Krievijas. Šos savus paziņas Žorins policijai nenodevis, viņi arī apsolījuši sodu samaksāt. Savukārt samogonu no cukura, rauga un ūdens Žorins izdzinis pats.

Kontrabandas krātuvi policija acīmredzot pēc kāda cilvēka ziņojuma atrada interesantā vietā: Rēzeknes novada Sakstagala pagasta mājā, kuras puse izīrēta veikalam, bet otra puse – neapdzīvota. Kontrabanda atradās neapdzīvotās mājas koridorā, bet Žorins bija veikala kurinātājs. Tika pārbaudīts arī veikals: ar tā kases aparātu un precēm viss bijis kārtībā un pārdevējas liegušās, ka tās ko zina par kontrabandas cigaretēm un samogonu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.