Foto: shutterstock.com

Āboli “rīta svārkos” ar pūdercukuru 1

Nepieciešami: 10 vidēja lieluma skābu ābolu, 300 g miltu, 200 g sviesta, 100 g smalkā cukura, 50 g graudu cukura vai rozīnes, sāls.

Reklāma
Reklāma
Hokings paredzējis, kāds būs cilvēces un Visuma gals. Tas būs agrāk, nekā lēsts iepriekš
Noslēpumains signāls no Krievijas: “Pastarās dienas radio” pārraidījis pasaulei šifrētu ziņojumu. Kam gatavojas Kremlis? 33
Putins pieļāva milzīgu kļūdu: Ukrainas nodevējs prognozē Krievijai bēdīgas sekas pēc dronu “reida” Polijā
Lasīt citas ziņas

Gatavošana: sviestu puto ar cukuru, pievieno miltus, pieliek mazdrusciņ sāls, pievieno sakultu olu, mīklu labi samīca un noliek vēsā vietā. Tad nomizo ābolus, izņem tiem serdes un ieliek vidū cukura gabaliņus vai rozīnes. Pēc tam atdzisušu mīklu izrullē, ar apakštasi no tās izspiež apaļas ripas, ietin tajās ābolus, sarindo uz izsmērētas plāts un cep vidējā karstumā 15-20 minūtes. Izceptus pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz siltus vai aukstus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.