Foto – pojrem.ru

Ābolu etiķī marinēti burkāniņi. Kraukšķīgi un veselīgi! 1

Pagatavošana

1. Burkānus notīra, nomazgā un sagriež ne pārāk plānās šķēlītēs vai, ja burkāni lieli, tās vēlreiz pārgriež uz pusēm.

Reklāma
Reklāma
Slepkavas jūsu virtuvē: 8 pārtikas produkti, kas klusām iznīcina jūsu aknas, un var būt kaitīgāki pat par alkoholu
RAKSTA REDAKTORS
“No rīta gribēju sasiet kurpes, jutu, ka nevaru normāli saņemt kurpju šņores…” Mārtiņš slimo ar neārstējamu slimību un cīnās par taisnīgumu veselības aprūpē
Kokteilis
FOTO. Slavenas sievietes izveidojušas īpašu Latvijas iekārojamāko vīriešu topu 1
Lasīt citas ziņas

2. Liek verdošā ūdenī un vāra 8-10 minūtes (ne ilgāk!).

3. Pagatavo marinādi. Dziļā traukā sajauc 125 ml istabas temperatūras dzeramā ūdens, 125 eļļas (bez aromāta), 100 ml etiķa, saspiestas ķiploku daiviņas, sakapātus pētersīļus un visas pārējās sastāvdaļas. Kārtīgi izmaisa.

4. Gatavos burkānus nokāš sietiņā.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Kad ūdens notecējis, burkānus uzreiz pārliek dziļā traukā un pārlej ar marinādi. Atstāj uz galda uz 1 stundu.

6. Pēc tam pārlej burkā ar hermētiski noslēdzamu vāku un liek ledusskapī uz 8 stundām.
Labu apetīti! Ja recepte iepatikās, pārsūti arī draugiem!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.