Foto – Aija Geida

Ābolu gardums zem restītēm 0

Sastāvdaļas
8 āboli,
200 g kārtainās mīklas,
40 – 50 g brūnā cukura,
½ tējkarotes malta kanēļa.

Reklāma
Reklāma
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Tas ir noticis! Atbildot uz jautājumu, kāpēc Latvijai jāizstājas no Stambulas konvencijas, Ingmārs Līdaka pārspējis pats savu “Aizver muti!”
Veselam
7 produkti, kurus iekļaujot uzturā katru dienu, saņemsiet teju visas organismam nepieciešamās barības vielas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ņem vidēji lielus ābolus, nomazgā un sešiem no tiem izgrebj vidu tā, lai veidojas iedobe 2 – 2,5 cm diametrā. Svarīgi nepārdurt ābolu, citādi gardums nesanāk sulīgs. Divus atlikušos ābolus sagriež kubiņos un samaisa ar brūno cukuru un kanēli. Saliek ābolos pildījumu. Sagriež kārtaino mīklu strēmelēs un veido āboliem pāri restīti. Cep +180 °C aptuveni 20 minūtes (līdz mīkla paliek zeltaini brūna un āboli maina krāsu). Ātri pagatavojams gardums, kas izskatās eleganti un garšo labi, jo āboliem vidus ir patīkami sulīgs un saldskābs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.