Foto – Aija Geida

Ābolu kēksiņi ar krēmsieru 0

Sastāvdaļas
• 2 āboli
• 150 ml piena
• 250 g kviešu miltu
• 80 g cukura
• 100 ml krēmsiera
• 2 ēdamkarotes skābā krējuma
• 4 ēdamkarotes augu eļļas
• 2 ēdamkarotes vaniļas cukura
• 1 tējkarote cepamā pulvera
• ¼ tējkarotes sodas

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
Mājas
Atkal aizsērējušas caurules? 9 lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst noskalot izlietnē
Lasīt citas ziņas

Eļļu samaisa ar pienu, skābo krējumu un cukuru. Miltus sajauc ar vaniļas cukuru, sodu un cepamo pulveri un pievieno šķidrajām sastāvdaļām. Samaisa. Ābolus sagriež mazos gabaliņos un pievieno mīklai. Kēksu formiņās iepilda mazliet mīklas, ieliek vidū krēmsiera piciņu un tai virsū vēl tikpat mīklas. Cep + 180 °C 25–30 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.