Foto – Aija Geida

Ābolu kūka ar kokosriekstiem 0

Sastāvdaļas
• 6 nelieli āboli
• 150 g kokosriekstu skaidiņu
• 180 g cukura
• 100 g sviesta
• 120 g kviešu miltu
• 2 olas

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai 1
Kokteilis
“70% no viesiem neieradās uz manu modes skati!” Didrihsone nosoda uzpirktos influencerus 4
“Kas notiek? Četras kontrolieres “ielenc” jaunu sievieti un liek maksāt sodu, bet bomzim pat biļeti nepaprasa!” rīdziniece sašutusi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katliņā uz nelielas uguns izkausē sviestu. Pievieno kokosa skaidiņas un samaisa. Kad masa mazliet padzisusi, pievieno kviešu miltus, izmaisa. Olas sakuļ ar cukuru un pielej kokosa masai. Ābolus pārgriež uz pusēm, izņem serdes un saliek ietaukotā veidnē ar plakano sānu uz leju. Pārlej mīklu un cep + 160 °C 30–40 minūtes.

Kūka sader kopā ar vaniļas vai dzērveņu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.