Foto-vkusnodoma.net

Ābolu pankūciņas ar kanēli 0

Sastāvdaļas – 3 āboli, 8 ēdamkarotes miltu, ola, 4 ēdamkarotes cukura, 250 ml kefīra, 0,5 tējkarotes malta kanēļa, 0,5 tējkarotes sodas, 75 ml saulespuķu eļļas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Bļodā savieno cukuru ar olu. Puto ar putu slotiņu 30 sekundes. Pievieno kefīru. Pieber maltu kanēli. Visu rūpīgi samaisa.

Ābolus nomizo, izgriež serdi un mīkstumu sagriež mazos gabaliņos. Ābolus pievieno mīklai. Visu rūpīgi izmaisa, lai ābolu gabaliņi ir vienmērīgi pa visu mīklu. Pievieno izsijātus miltus kopā ar sodu. Visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzkarsē pannu un eļļā cep mazas pankūciņas zeltainas no abām pusēm.

Gatavās pankūciņas uz šķīvja pēc vēlēšanās pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.