Ābolu plācenīši ar medu 0

Sastāvdaļas – 3–4 lieli āboli, 3 ēdamkarotes cukura, vaniļas cukurs, soda uz naža gala, 2 olas, milti, šķipsniņa sāls, eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 72
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Ābolus nomazgā un nomizo, sarīvē uz rupjas rīves vai sablenderē.

Ābolu masai pievieno cukuru un olas. Visu samaisa. Pievieno vaniļas cukuru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklai pievieno sodu un miltus. Miltus ber pamazām, visu samaisot, lai mīkla veidotos kā biezs krējums.

Uzsilda pannu, bet ne pārlieku karstu, jo plācenīšiem nevajag piedegt, bet vajag labi izcepties.

Plācenīšus cep augu eļļā zeltainus no abām pusēm.

Pasniedz karstus ar medu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.