Foto – Shutterstock

Ābolu un dateļu smūtijs. Kokteilis enerģiskai dienai 0

Šis smūtijs iegūst neatkārtojamu un īpašu aromātu, ja tam pievieno nedaudz cidoniju. Tad nepieciešams cidonijas nomizot, izņemt sēklas un, nedaudz apslakot ar ūdeni, apbērt ar cukuru. Pēc tam samaļ biezenī un iemaisa smūtijā. Ja vēlaties dekorēšanai izmantot ābolu šķēlītes, nemizojiet tās – izskatīsies skaistāk.

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
2 lielām glāzēm
2 āboli
2 tējkarotes medus
14 dateles
200 g kefīra

Pagatavošana
1. Ābolus nomazgā, nomizo, sagriež četrās daļās un izņem serdes. Mīkstumu sagriež gabalos, divas ābola šķēlītes atliek malā un apziež ar medu, lai tās nezaudētu krāsu. Datelēm izņem kauliņus un sīki sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Ābolus, dateles un pusi kefīra samaļ blenderī. Pielej atlikušo kefīru. Smūtiju dekorē ar glazētajām ābolu šķēlītēm un pasniedz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.