Foto – Shutterstock

Šodien sintētiskos dārgakmeņus un kristālus izmanto ne vien kā greznumlietu, bet arī kā enerģijas avotu un darbarīku fiziskās un garīgās harmonijas radīšanai. Cilvēks ar tiem mijiedarbojas elektromagnētiskā lauka līmenī. “Ar dārgakmeni, vienalga, vai tas būtu dabisks vai sintētisks, tā īpašniekam jāprot izveidot attiecības,” stāsta astroloģe. “Piemēram, jūs esat atnākusi uz juvelierizstrādājumu veikalu iegādāties kādu rotaslietu un jums iepatīkas gredzentiņš ar fionītu. Tas ir sintētisks dārgakmens, tātad jauns, ne pārāk vieds akmens, tāpēc par savstarpējo attiecību kvalitāti pirmām kārtām atbildīga esat jūs.” 1


Cilvēka priekšā var būt 10 viskrāšņāko kristālu paraugi, tomēr roka stiepjas pēc viena vienīgā. Kāpēc? Izrādās, tieši tas sniedz enerģiju, kuras krājumi patlaban nepieciešami iekšējā līdzsvara atjaunošanai.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
Krimināls
Kiberuzbrukums Latvijas TV kabeļoperatoram – visos kanālos pārraida Kremļa propagandas saturu
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Lasīt citas ziņas

Tas, kura istabā un darba kabinetā vai kabatā arvien būs pa akmentiņam, slimos retāk vai nemaz, bet, ja kāda kaite piemetīsies, tās pieskāriens būs maigāks. Daudzi ikdienā kabatā nēsā dabiskus un pulētus kristālus, tos mēdz ielikt zeķēs, sievietes pat paslēpj krūšturī, kas nodrošina nepārtrauktu saskari ar ādu un tādējādi sniedz visspēcīgāko enerģijas devu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.