Foto: Artem Kutsenko/SHUTTERSTOCK

Viss būtu labi, ja ne tā smagā elpa: Kā nomaskēt ķiploka aromātu 0

Viss būtu labi, ja ne tā smagā elpa – tā bieži vien nodomājam, pirms gatavojam ķiplokmaizes. Starp citu, ja svaigs ķiploks sirsnīgi uzēsts, tā smaržu var just pat 72 stundas. Un ne tikai ēdējs pats – arī citi.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pēcgaršu iesaka neitralizēt ar svaiga pētersīļa košļāšanu vai piena glāzes uzdzeršanu. Noder arī svaigas piparmētras lapiņas vai kafijas pupiņu košļāšana. Stipro aromātu izelpā mazina rīvēts ābols ar medu vai glāze sarkanvīna.

No garšvielām iesaka pakošļāt kardamona sēkliņas. Bet aromātu uz rokām pēc ķiploku apstrādes mazina citrona šķēlītes paburzīšana.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.