Foto: Artem Kutsenko/SHUTTERSTOCK

Viss būtu labi, ja ne tā smagā elpa: Kā nomaskēt ķiploka aromātu 0

Viss būtu labi, ja ne tā smagā elpa – tā bieži vien nodomājam, pirms gatavojam ķiplokmaizes. Starp citu, ja svaigs ķiploks sirsnīgi uzēsts, tā smaržu var just pat 72 stundas. Un ne tikai ēdējs pats – arī citi.

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Lasīt citas ziņas

Pēcgaršu iesaka neitralizēt ar svaiga pētersīļa košļāšanu vai piena glāzes uzdzeršanu. Noder arī svaigas piparmētras lapiņas vai kafijas pupiņu košļāšana. Stipro aromātu izelpā mazina rīvēts ābols ar medu vai glāze sarkanvīna.

No garšvielām iesaka pakošļāt kardamona sēkliņas. Bet aromātu uz rokām pēc ķiploku apstrādes mazina citrona šķēlītes paburzīšana.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.