Foto – Ilze Pētersone

Aliču un banānu ievārījums ar kokospienu 0

Sastāvdaļas

1,5 kg aliču, 1,5 kg banānu, 1 kg cukura, 2 paciņas “Gelfix” 2:1, 2 kārbiņas kokospiena, 3 tējk. maltas kurkumas, 3 ēd. k. smalki sakapāta ingvera.

Pagatavošana.

“Pilnībā neaizsargāta!” Britu medijs nosauc vājāko valsti Eiropā cīņā pret Krieviju 1
Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
TV24
Maestro Pauls: Vai no tās tantiņas, kas ceļmalā pārdod ābolīšus vai ķiršus, ir jāņem nodokļi? Nu lai viņa pārdod! Viņa no tā dzīvo!
Lasīt citas ziņas

Aliču katlā pielej pāris ēdamkarošu ūdens un vāra, līdz kļūst mīkstas. Izberž caur sietu. Banānus sagriež gabaliņos un uzvāra kopā ar aliču biezeni. Pievieno kokospienu, ingveru un kurkumu, pēc tam cukuru un turpina vārīt, līdz cukurs izkūst. Iemaisa “Gelfix”, uzvāra, turpina vārīt uz straujas uguns 4–5 minūtes. Karstu pilda burciņās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.