Foto – Ilze Pētersone

Aliču un banānu ievārījums ar kokospienu 0

Sastāvdaļas

1,5 kg aliču, 1,5 kg banānu, 1 kg cukura, 2 paciņas “Gelfix” 2:1, 2 kārbiņas kokospiena, 3 tējk. maltas kurkumas, 3 ēd. k. smalki sakapāta ingvera.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
Šausminošs atklājums Latvijā: dzīvoklī atrasta sieviete, kas mirusi pirms 4 gadiem
Kokteilis
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Lasīt citas ziņas

Aliču katlā pielej pāris ēdamkarošu ūdens un vāra, līdz kļūst mīkstas. Izberž caur sietu. Banānus sagriež gabaliņos un uzvāra kopā ar aliču biezeni. Pievieno kokospienu, ingveru un kurkumu, pēc tam cukuru un turpina vārīt, līdz cukurs izkūst. Iemaisa “Gelfix”, uzvāra, turpina vārīt uz straujas uguns 4–5 minūtes. Karstu pilda burciņās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.