Foto – Ilze Pētersone

Aliču un banānu ievārījums ar kokospienu 0

Sastāvdaļas

1,5 kg aliču, 1,5 kg banānu, 1 kg cukura, 2 paciņas “Gelfix” 2:1, 2 kārbiņas kokospiena, 3 tējk. maltas kurkumas, 3 ēd. k. smalki sakapāta ingvera.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Aliču katlā pielej pāris ēdamkarošu ūdens un vāra, līdz kļūst mīkstas. Izberž caur sietu. Banānus sagriež gabaliņos un uzvāra kopā ar aliču biezeni. Pievieno kokospienu, ingveru un kurkumu, pēc tam cukuru un turpina vārīt, līdz cukurs izkūst. Iemaisa “Gelfix”, uzvāra, turpina vārīt uz straujas uguns 4–5 minūtes. Karstu pilda burciņās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.