Foto – Ilze Pētersone

Aliču un banānu ievārījums ar kokospienu 0

Sastāvdaļas

1,5 kg aliču, 1,5 kg banānu, 1 kg cukura, 2 paciņas “Gelfix” 2:1, 2 kārbiņas kokospiena, 3 tējk. maltas kurkumas, 3 ēd. k. smalki sakapāta ingvera.

Pagatavošana.

Runājiet par “ērkšķi” Baltijas valstu drošības pusē: atkal globāli izskan Latvijas vārds 1
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Kokteilis
Publiski nofilmēts slepens signāls starp princi Viljamu un Keitu: beidzot skaidrs, ko tas nozīmē
Lasīt citas ziņas

Aliču katlā pielej pāris ēdamkarošu ūdens un vāra, līdz kļūst mīkstas. Izberž caur sietu. Banānus sagriež gabaliņos un uzvāra kopā ar aliču biezeni. Pievieno kokospienu, ingveru un kurkumu, pēc tam cukuru un turpina vārīt, līdz cukurs izkūst. Iemaisa “Gelfix”, uzvāra, turpina vārīt uz straujas uguns 4–5 minūtes. Karstu pilda burciņās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.