Ananasu riņķīši ar sēnēm 0

Sastāvdaļas – bundža konservētu ananasu, 300 g svaigu šampinjonu, 100 g siera, sīpols, 2 ķiploka daiviņas, asas garšvielas, piparu maisījums, sāls, saulespuķu eļļa.

Pagatavošana.

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Lasīt citas ziņas

Ananasu ripiņas sarindo uz cepamās pannas, pārkaisa ar garšvielām un sāli un cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 10 – 15  minūtes. Pārbauda ar dakšiņas palīdzību – ripiņām jābūt mīkstām.

Sīpolu un ķiploku smalki sagriež un pannā saulespuķu eļļā apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šampinjonus sagriež gabaliņos, pievieno pie sīpoliem un ķiplokiem pannā un visu vēl cep 10 – 15 minūtes. Pārkaisa ar sāli un cep līdz zeltainai garoziņai sēnēm.

Ananasiem cepamajā pannā virsū liek sēņu masu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un liek cepeškrāsnī uz 5 minūtēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.