Ananasu riņķīši ar sēnēm 0

Sastāvdaļas – bundža konservētu ananasu, 300 g svaigu šampinjonu, 100 g siera, sīpols, 2 ķiploka daiviņas, asas garšvielas, piparu maisījums, sāls, saulespuķu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Ananasu ripiņas sarindo uz cepamās pannas, pārkaisa ar garšvielām un sāli un cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 10 – 15  minūtes. Pārbauda ar dakšiņas palīdzību – ripiņām jābūt mīkstām.

Sīpolu un ķiploku smalki sagriež un pannā saulespuķu eļļā apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šampinjonus sagriež gabaliņos, pievieno pie sīpoliem un ķiplokiem pannā un visu vēl cep 10 – 15 minūtes. Pārkaisa ar sāli un cep līdz zeltainai garoziņai sēnēm.

Ananasiem cepamajā pannā virsū liek sēņu masu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un liek cepeškrāsnī uz 5 minūtēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.