Foto-cookorama.net

Ananasu smalkmaizītes 0

Sastāvdaļas – 0,5 kg kārtainās mīklas, bundža konservētu ananasu, 0,5 glāzes pūdercukura, malts kanēlis, sviests.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Tomāti kā zāles? 7 šī dārzeņa ārstnieciskās īpašības
Vācija izvirza ultimātu Krievijai: “Putinam ir 12 stundas, lai noslēgtu pamieru, pretējā gadījumā…”
Veselam
Vēlies dzīvot ilgāk? Ilgmūžības eksperts iesaka no uztura izslēgt 4 pārtikas produktu veidus
Lasīt citas ziņas

Kārtaino mīklu atlaidina, uz nokaisītas ar miltiem darba virsmas mīklu izrullē 4 mm biezumā. Mīklu sagriež plānās, garās strēmelēs.

Konservētos ananasus izņem no bundžas, kārtīgi nosusina. Ananasus nokaisa ar maltu kanēli no abām pusēm (pēc vēlmes).

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar kārtainās mīklas strēmeli aptin ananasu, izverot mīklu caur ananasa ripiņas caurumam.

Ananasa vidū ieliek mīklas pikucīti, lai caurums būtu pilnībā aiztaisīts.

Uz cepešpannas liek cepamo papīru, iesmērē to ar sviestu, virsū kārto satītās ananasa ripiņas.

Cep 170 grādu karstumā 20 minūtes.

Gatavus atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.