Foto-cookorama.net

Ananasu smalkmaizītes 0

Sastāvdaļas – 0,5 kg kārtainās mīklas, bundža konservētu ananasu, 0,5 glāzes pūdercukura, malts kanēlis, sviests.

Pagatavošana.

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Lasīt citas ziņas

Kārtaino mīklu atlaidina, uz nokaisītas ar miltiem darba virsmas mīklu izrullē 4 mm biezumā. Mīklu sagriež plānās, garās strēmelēs.

Konservētos ananasus izņem no bundžas, kārtīgi nosusina. Ananasus nokaisa ar maltu kanēli no abām pusēm (pēc vēlmes).

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar kārtainās mīklas strēmeli aptin ananasu, izverot mīklu caur ananasa ripiņas caurumam.

Ananasa vidū ieliek mīklas pikucīti, lai caurums būtu pilnībā aiztaisīts.

Uz cepešpannas liek cepamo papīru, iesmērē to ar sviestu, virsū kārto satītās ananasa ripiņas.

Cep 170 grādu karstumā 20 minūtes.

Gatavus atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.