Ansis Ataols Bērziņš
Ansis Ataols Bērziņš
Foto LETA

Advokāts: Bērziņš nav noziednieks 21


Politiski notiesātā Anša Ataola Bērziņa aizstāvis, zvērināts advokāts Jānis Mucenieks pēdējās dienās ir vērsies pie Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa, Augstākās tiesas priekšsēdētāja Ivara Bičkoviča, ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera ar atbilstoša rakstura lūgumiem atbrīvot Bērziņu no viņam piemērotā brīvības atņemšanas soda.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Lasīt citas ziņas

Jānis Mucenieks: “Bērziņš nav noziedznieks. Bērziņš ir likumpaklausīgs cilvēks, kurš ir juridiski piņķerīgās situācijas ķīlnieks. Bērziņš ir Latvijas tiesvedības sistēmas upuris, jo tikai formālu ieganstu dēļ tagad atrodas apcietinājumā Čehijā. Bērziņš nekad iepriekš nav veicis kādus likuma pārkāpumus, Bērziņš nav atzīstams par sabiedrībai bīstamu personību, kurai būtu jāatņem brīvība. Bērziņš Čehijas cietumu sistēmā ir izcietis jau četrus ar pusi mēnešus, kas krietni pārsniedz jebkādu samērīga soda mēru par Bērziņa veiktajām darbībām 2009. gada 13. janvārī.”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.