Foto-vk.com

Apceptas garneles – garda uzkoda 0

Sastāvdaļas – 500–600 g garneļu, citrona sula, olīveļļa, ziedu medus, 3–4 ķiploka daiviņas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
VIDEO. “Bolt” taksists atklāj, kādu summu nopelnījis vienas nedēļas laikā: “Latvijā ir darbi, kur pelna mazāk”
Lasīt citas ziņas

Vēlams gatavošanā izmantot teflona pannu, lai nepiedegtu!

Pannā uzkarsē olīveļļu un 4–5 ēdamkarotes citrona sulas, pēc tam izspiež ķiploka daiviņas un mazliet visu uzkarsē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno 3–4 tējkarotes medus, visu samaisa, uzkarsē un pasāla.

Atkausētas garneles papīra dvielī noslauka, lai būtu sausas, un liek pannā.

Žigli apcep līdz brūnganai miziņai un šķidruma iztvaikošanai.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.