say7.info

Apelsīnu pudiņš 0

Sastāvdaļas – 2 apelsīni, 5 olu dzeltenumi, 1,5 glāzes piena, 100 g cukura, 25 g želatīna.

Pagatavošana.

“Nespēju izskaidrot, cik pazemota jūtos…” Stradiņa slimnīcas paciente milzīgo maksu par autostāvvietu uzskata par necilvēcīgu 116
Kokteilis
TESTS. Decembra laimes cepumiņi: izvēlies vienu un saņem mazu pareģojumu pirmajam ziemas mēnesim
Kokteilis
Šos ēdienus ir aizliegts likt uz galda Vecgada vakarā: Uguns zirgs būs dusmīgs!
Lasīt citas ziņas

Apelsīnus nomazgā un norīvē tiem mizu (vai nu ar rīvi, vai speciālu nazi), no apelsīniem izspiež sulu – būtu jāsanāk 0,5 glāzēm sulas.

Apelsīnu sulai pievieno želatīnu un atstāj uz stundu.

Olu dzeltenumus sakuļ.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā ielej pienu, pievieno apelsīna miziņas, liek uz uguns, uzvāra. Pievieno cukuru, samaisa.

Pievieno želatīnu ar visu sulu, samaisa.

Pēc tam pievieno sakultos olu dzeltenumus. Visu laiku maisot, uguni samazina līdz minimumam un vāra 15 minūtes.

Pēc tam masu salej vēlamajās formiņās vai trauciņos un liek ledusskapī uz 7 – 8 stundām.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.