say7.info

Apelsīnu pudiņš 0

Sastāvdaļas – 2 apelsīni, 5 olu dzeltenumi, 1,5 glāzes piena, 100 g cukura, 25 g želatīna.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Veselam
Šis ēdiens iedos tev enerģiju visai dienai: 12 ideāli ēdieni pret nogurumu
Lasīt citas ziņas

Apelsīnus nomazgā un norīvē tiem mizu (vai nu ar rīvi, vai speciālu nazi), no apelsīniem izspiež sulu – būtu jāsanāk 0,5 glāzēm sulas.

Apelsīnu sulai pievieno želatīnu un atstāj uz stundu.

Olu dzeltenumus sakuļ.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā ielej pienu, pievieno apelsīna miziņas, liek uz uguns, uzvāra. Pievieno cukuru, samaisa.

Pievieno želatīnu ar visu sulu, samaisa.

Pēc tam pievieno sakultos olu dzeltenumus. Visu laiku maisot, uguni samazina līdz minimumam un vāra 15 minūtes.

Pēc tam masu salej vēlamajās formiņās vai trauciņos un liek ledusskapī uz 7 – 8 stundām.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.