Foto – Fotolia

Apelsīnu un anansu smūtijs ar kokosriekstu. Piecels pat mironi! 0

Šis dzēriens lieliski spirdzina, tonizē un atjauno spēkus. Īsta enerģijas bumba!

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

2 lielām glāzēm
1 banāns
Mazliet svaiga ingvera
200 ml apelsīnu sulas
200 ml anansu sulas
1 ēdamkarote kokosriekstu sīrupa
4 ēdamkarotes sasmalcināta ledus

Pagatavošana
1. Nomizo banānu un sarīvē aptuveni pusēdamkaroti ingvera.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Banānu, ingveru un kokosriekstu sīrupu liek blenderī un sajauc, līdz tiek iegūta vēlamā konsistence. Pieliekot sasmalcināto ledu, salej glāzēs un uzreiz pasniedz.

Par augļiem
Ananass nepavisam nesader ar piena produktiem un želatīnu, jo svaigā veidā satur dabīgos enzīmus, kas noārda olbaltumvielas. Piena produkti tādēļ ātri vien atūdeņojas. bet želatīns zaudē recēšanas spējas. Želatīna vietā tad var izmantot agaru. Toties ar konservētiem ananasiem šādu enzīmu izraisītu problēmu nav.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.