Edvīns ar Ievu Vidusjūras krastā.
Edvīns ar Ievu Vidusjūras krastā.
Foto no Edvīna Ždanoviča arhīva

Brazīlietis caurbraucis Eiropai 0

Ar naktsmājām abiem izdevās krietni ietaupīt naudu, jo Edvīnam Spānijā dzīvoja vairāki draugi no jauniešu projektiem, kā arī tika izmantotas mājaslapas Warmshowers.com dotās iespējas, kur velobraucēji viens otram ļauj pie sevis bez maksas pārlaist nakti. Turklāt vairākas naktis Edvīns un Ieva palika arī teltī.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā
Lasīt citas ziņas

Pēc ierašanās Spānijā arī sācies nopietnākais velobrauciena posms, kurā jaunieši nomina nepilnus 1000 kilometrus līdz pat Gibraltāram gar pašu Vidusjūru, iebraucot Valensijā, Mursijā, Alikantē, Granadā un Malagā.

“Velosipēds ir ļoti labs veids, kā ceļot, jo visu vari baudīt nesteidzoties, vari šur tur piestāt, izjust kalnus un dabu. Ik pa laikam sanāca pārdurt kādu riepu, taču bez problēmām spējām to nomainīt, jo riteņsomās bija viss nepieciešamais,” stāsta Edvīns. Pa ceļam Latvijas un Lietuvas pāris satikuši arī kādu brazīliešu ceļotāju, kurš ar velosipēdu bija izbraucis cauri visai Eiropai jeb nominis ap 3000 kilometru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ievai šajā velobraucienā līdz Gibraltāram klājies grūtāk. “Bija reizes, kad Ievas velosipēdu piesēju pie sava, lai viņai būtu vieglāk uzbraukt kalnā,” atceras Edvīns.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.